default-image

Κρήτη: Στους πιο οικονομικούς προορισμούς για διακοπές - pic

Κρήτη
Κρήτη: Στους πιο οικονομικούς προορισμούς για διακοπές - pic

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Στους πιο δημοφιλείς, αλλά και τους πιο οικονομικούς προορισμούς για τους Βρετανούς για το 2017 φαίνεται ότι ανήκει η Κρήτη.

Συγκεκριμένα και σύμφωνα με την 11η έρευνα των βρετανικών Ταχυδρομείων, «Holiday Costs Barometer», η Κρήτη θα είναι αυτή τη χρονιά ο φθηνότερος ελληνικός προορισμός για τους Βρετανούς ταξιδιώτες, ενώ και οι 4 ελληνικοί προορισμοί πρωταγωνιστούν στην μεσαία κατηγορία κόστους (80-100 λίρες).

Η έρευνα υπολογίζει το κόστος κάθε προορισμού όσον αφορά το «τουριστικό καλάθι» των Βρετανών που θα βρεθούν για διακοπές εκεί, όπως τις τιμές φαγητού, ποτού και εφημερίδας. Ειδικότερα, το κόστος των τυπικών προϊόντων που αγοράζουν οι Βρετανοί τουρίστες στους ελληνικούς προορισμούς για την Κρήτη δεν ξεπερνά τις 81,8 λίρες.

Όπως χαρακτηριστικά επισημαίνει ο Andrew Brown της Post Office Travel Money, η Ελλάδα είναι πολύ δημοφιλής αυτή τη χρονιά, με τους τουρ οπερέιτορ να κάνουν λόγο για αύξηση των κρατήσεων έως 40%.

Η αλλαγή προορισμού μπορεί να συνεπάγεται μεγάλη εξοικονόμηση χρημάτων, και αυτό ισχύει σε δημοφιλή θέρετρα σε όλη την Ευρώπη, αλλά και στην Ελλάδα.

Οικονομικοί προορισμοί
Προορισμοί μεσαίου κόστους
Ακριβοί προορισμοί

Πηγή: tornosnews.gr

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News