Ειδήσεις

Κρήτη: Νεκρός μετά από πυροβολισμό & με το όπλο στο πηγούνι

Τραγωδία στην Ιεράπετρα: Νεκρός στο σπίτι του 83χρονος. Στην τσέπη του βρέθηκε σημειώμα (τι αναφέρει) & δίκαννο όπλο κάτω από το πηγούνι του

Νεκρός μέσα στο σπίτι του βρέθηκε από τους οικείους του, λίγο μετά τις 8.30 το πρωί ένας 83χρονος συνταξιούχος μηχανικός στην περιοχή της Ιεράπετρας.

Εντοπίστηκε σε πρώτη φάση από τη γυναίκα του στην αυλή του σπιτιού τους  στα Βιγλιά Ιεράπετρας και σε ελάχιστο χρόνο έφθασαν και τα παιδιά του, ενώ οι πληροφορίες αναφέρουν ότι έχει πυροβοληθεί με κυνηγετικό όπλο ενώ στην τσέπη του βρέθηκε και σημείωμα.

Όπως έγινε γνωστό από τις αστυνομικές πηγές το δίκαννο κυνηγετικό όπλο βρέθηκε κάτω από την πηγούνι του 83χρονου και με το που πατήθηκε η σκανδάλη, η σφαίρα συνέθλιψε το κρανίο του.

Ο χώρος πέριξ του σπιτιού έχει αποκλειστεί ενώ στο σημείο  και η ιατροδικαστής κ. Νάθενα για μία πρώτη αυτοψία. Με την ολοκήρωση της , η κ. Ναθενα επιβεβαιώσε ότι επρόκειτο για αυτοκτονία.

Επίσης στο σημείωμα που βρέθηκε πάνω του ο ίδιος δεν δίνει  ιδιαίτερες εξηγήσεις για τους λογούς που τον ώθησαν στο απονενοημένο διάβημα αλλά εκφράζει την επιθυμία του να θαφτεί στο χωριό του, στο Χριστό Ιεράπετρας.

Ρεπορτάζ: Νίκος Πετάσης

Σχόλια