Ειδήσεις

Τραγωδία! Τον αναζητούσαν επί δύο μέρες, αλλά ήταν νεκρός

Απίστευτη τραγωδία για οικογένεια που έχασε το δικό της άνθρωπο σε τροχαίο δυστύχημα που έγινε στην Κέρκυρα, το μεσημέρι της Μ. Παρασκευής!

Απίστευτη είναι η τραγωδία που ζει μία οικογένεια από το Δροσοχώρι Ιωαννίνων, η οποία έχασε έναν δικό της άνθρωπο σε τροχαίο δυστύχημα που έγινε στην Κέρκυρα... Το τροχαίο έγινε αργά το μεσημέρι της Μεγάλης Παρασκευής και εκείνοι αναζητούσαν τον δικό τους άνθρωπο, ζωντανό μέχρι την Ανάσταση!!!

Μία τραγωδία που αποτυπώνει αν όχι την ανικανότητα την προχειρότητα με την οποία λειτουργούν οι αρμόδιες υπηρεσίες, στην προκειμένη περίπτωση η Τροχαία και η Αστυνομία!

Επιφορτισμένη τις ημέρες εκείνες με την ευθύνη φύλαξης του πρωθυπουργού που βρίσκονταν στο νησί των Φαιάκων, μάλλον πέρασε στα «ψιλά» το θανατηφόρο τροχαίο αλλά και την προσπάθεια μιας οικογένειας να βρει τον δικό της άνθρωπο.

Το πιο εντυπωσιακό είναι ότι δεν μπήκε καν στον κόπο να ταυτοποιήσει τα στοιχεία του νεκρού, αλλά έσπευσε να ανακοινώσει ότι επρόκειτο για έναν 39χρονο από το χωριό του Ποταμιού της Κέρκυρας. Προφανώς θεώρησαν αυτονόητο ότι ο κάτοχος της μοτοσυκλέτας ήταν ο οδηγός, άρα και νεκρός!

Το τροχαίο έγινε λίγο μετά τις τέσσερις το μεσημέρι, την Μεγάλη Παρασκευή, στο 2ο χιλιόμετρο του δρόμου Κέρκυρας Παλαιοκαστρίτσας, όταν μοτοσυκλέτα συγκρούστηκε με τουριστικό λεωφορείο.

Την ίδια στιγμή, συγγενείς ενός 47χρονου άνδρα από το Δροσοχώρι Ιωαννίνων, τον αναζητούσαν ματαίως. Ο 47χρονος είχε μεταβεί στην Κέρκυρα, τόπο καταγωγής της συζύγου του, για να περάσει τις μέρες του Πάσχα.

Εκείνο το μεσημέρι είχε δανειστεί τη μοτοσυκλέτα συγγενικού προσώπου της συζύγου του για να κάνει μία βόλτα.

Ήταν ο οδηγός που σκοτώθηκε στο τροχαίο.

Ούτε η αστυνομία της Κέρκυρας, ούτε το νοσοκομείο, αλλά ούτε και κανείς άλλος συνέδεσε την εξαφάνιση του 47χρονου που είχε ήδη δοθεί προς δημοσίευση στον Τύπο, με το τροχαίο.

Τι κι αν η μοτοσυκλέτα ανήκε στον 39χρονο κουνιάδο του νεκρού... Ουδείς μπήκε στον κόπο να ενοχλήσει την οικογένεια!

Οι συγγενείς στην Κέρκυρα έψαχναν απεγνωσμένα, ρωτούσαν τις υπηρεσίες, κοίταζαν σε κάθε χαντάκι να βρουν τον δικό τους άνθρωπο... Το βράδυ της Ανάστασης οι συγγενείς του από τα Γιάννινα ταξίδεψαν προκειμένου να βοηθήσουν στην έρευνα και να βρουν τι απέγινε ο δικός τους άνθρωπος!

Τέλος δόθηκε τα ξημερώματα της Κυριακής, όταν κάποιος επιτέλους παρατήρησε ότι το επώνυμο της συζύγου του εξαφανισμένου ήταν ίδιο με αυτό του ιδιοκτήτη της μοτοσυκλέτας που είχε εμπλακεί στο τροχαίο.

Κι έτσι γράφτηκε ο επίλογος της τραγωδίας.

Νεκρός δεν ήταν κάποιος 39χρονος από το χωριό του Ποταμιού αλλά ένας 47χρονος από το Δροσοχώρι!

Έτσι γράφτηκε ο επίλογος. Τραγικός! Μόνο που για τις αρχές που υπέβαλλαν σε τέτοια ταλαιπωρία δύο οικογένειες, δεν υπάρχει καμία δικαιολογία!

Πηγή: epiruspost.gr  

(Φωτογραφία αρχείου)

Σχόλια