default-image

Ομάδα της Πρέμιερ Λιγκ θέλει τον Ρανιέρι

Ποδόσφαιρο
Ομάδα της Πρέμιερ Λιγκ θέλει τον Ρανιέρι

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Ο Κλαούντιο Ρανιέρι κυκλοφορεί... ελεύθερος μετά το "διαζύγιο" με την Λέστερ, όμως όλα δείχνουν ότι αυτό δε θα συνεχιστεί για πολύ.

Όπως υποστηρίζει η "Daily Express" ο άνθρωπος που οδήγησε τη σεζόν 2015-16 την Λέστερ στην κατάκτηση του τίτλου στην Premier League, είναι ο υπαριθμόν ένας στόχος για τη διοίκηση της Γουότφορντ, η οποία δεν δείχνει διατεθειμένη να ανανεώσει την εμπιστοσύνη της στον Βάλτερ Ματσάρι παρά το γεγονός πως είναι κοντά στο να την κρατήσει στη μεγάλη κατηγορία.

Το γεγονός πως ο Ιταλός δεν έχει προσαρμοστεί πλήρως στην Αγγλία και αντιμετωπίζει μάλιστα προβλήματα με την κατανόηση της γλώσσας είναι κάτι που έχει επηρεάσει σε σημαντικό βαθμό τους ανθρώπους της Γουότφορντ στην απόφασή τους, με τον Ρανιέρι να θεωρείται από τον ιδιοκτήτη της, Τζαμπάολο Πότσο, ως ο ιδανικός για να διαδεχτεί τον Ματσάρι.

Ο άλλοτε ομοσπονδιακός τεχνικός της εθνικής Ελλάδας έχει ήδη δει διά ζώσης ένα ματς της Γουότφορντ, το πρόσφατο 0-4 από την Τότεναμ στο Λονδίνο, με την εφημερίδα να τονίζει πάντως ότι εμπόδιο αυτή τη στιγμή στην ολοκλήρωση του deal είναι πως ο Ρανιέρι δεν επιθυμεί να συζητήσει για πιθανή συνεργασία από τη στιγμή που βρίσκεται ο συμπατριώτης του στην άκρη του πάγκου.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News