default-image

Fraport: "Εγκαινίασε" ιστοσελίδα για το αεροδρόμιο Χανίων

Κρήτη
Fraport: "Εγκαινίασε" ιστοσελίδα για το αεροδρόμιο Χανίων

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Το αεροδρόμιο των Χανίων, το οποίο «παραδόθηκε» και επίσημα στη Fraport, από τα μεσάνυχτα της Δευτέρας 10 Απριλίου, διαθέτει πλέον μια σύγχρονη ιστοσελίδα, η οποία καταγράφει τις αφίξεις και αναχωρήσεις προς και από το αεροδρόμιο Χανίων, ενώ παράλληλα, «ταξιδεύει» διαδικτυακά τον επισκέπτη στην πόλη.    

Η ιστοσελίδα της Fraport, η οποία βρίσκεται στον «αέρα» εδώ και περίπου μία εβδομάδα, όποτε και η εταιρεία ανέλαβε την διαχείριση του αερολιμένα, παρουσιάζει την «ακτινογραφία» του αεροδρομίου Χανίων.

>> ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: ΟΡΙΣΤΙΚΑ ΚΑΙ ΕΠΙΣΗΜΑ ΣΤΗ FRAPORT ΤΟ ΑΕΡΟΔΡΟΜΙΟ ΧΑΝΙΩΝ

Αναλυτικότερα, με ένα κλικ στην ηλεκτρονική διεύθυνση ο επισκέπτης ξεναγείται στο αεροδρόμιο γνωρίζοντας ότι έχει σχέση με τη λειτουργία του.

Στον ιστότοπο υπάρχει αναφορά για τις προγραμματισμένες πτήσεις, τις ώρες άφιξης και αναχώρησης, τις πύλες ελέγχου και τις πύλες εξόδου των επιβατών.

>> ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: ΤΟ ΕΠΕΝΔΥΤΙΚΟ ΣΧΕΔΙΟ ΤΗΣ FRAPORT ΓΑΙ ΤΟ ΑΕΡΟΔΡΟΜΙΟ

Ακόμα, υπάρχουν αναλυτικές πληροφορίες για τις αεροπορικές εταιρείες που εκτελούν πτήσεις από και προς τα Χανιά, τους τρόπους πρόσβασης στο αεροδρόμιο με όλα τα μέσα, χρηστικές πληροφορίες για τους επιβάτες, για τους διαθέσιμους χώρους στάθμευσης των οχημάτων, για τα καταστήματα αφορολογήτων, για τα αναψυκτήρια και για τις καιρικές συνθήκες.

Στον ίδιο ιστότοπο υπάρχουν πληροφορίες για την εταιρεία Fraport καθώς και αναλυτικές πληροφορίες για τα Χανιά, αλλά και ολόκληρη την Κρήτη.

>> ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: ΓΙΑΤΙ "ΜΑΥΡΟΦΟΡΕΣΑΝ" ΤΟ ΔΑΣΚΑΛΟΓΙΑΝΝΗ;

Πηγή: ΑΠΕ - ΜΠΕ

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News