default-image

"Μοσχοβόλισε" ο Καράβολας, γλέντι με ψητά & μουσικές -pics

Κρήτη
"Μοσχοβόλισε" ο Καράβολας, γλέντι με ψητά & μουσικές -pics

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Ο Καράβολας σήμερα είχε την τιμητική του για όλους όσοι επέλεξαν να παραμείνουν εντός των τειχών και δεν είχαν σχεδιάσει να εξορμήσουν στην εξοχή ή σε κάποιο συγγενικό ή φιλικό τους σπίτι.

Όπως άλλωστε είχε αναφέρει εδώ και μέρες η δημοτική αρχή Ηρακλείου, από νωρίς το πρωί,  μία ανάσα από την παραλία στήθηκε ένα τρικούβερτο γλέντι ενώ οι μυρωδιές "έσπαγαν τη μύτη".

Με μικρούς και μεγάλους να γίνονται όλοι μία παρέα και να απολαμβάνουν ήλιο, θάλασσα , καλό φαγητό , ωραία παρέα και όμορφη παραδοσιακή μουσική.

Υπεύθυνη για το σημερινό πασχαλινό γλέντι στον Καράβολα, η Αντιδημαρχία Κοινωνικής Πολιτικής και η Δημοτική Κοινωφελής Επιχείρηση του Δήμου Ηρακλείου, σε συνεργασία με την 3η Δημοτική Κοινότητα, με την ευγενική χορηγία της ΔΕΠΑΝΑΛ και τη στήριξη της ΔΕΠΤΑΗ.
Η γιορτή ξεκίνησε το πρωί με πρωταγωνιστές τα ψητά αρνιά, αλλά και  μουσικό πρόγραμμα από τα συγκροτήματα των Στέλιου Βασιλάκη, Μάνου Λυρώνη και Γρηγόρη Σαμόλη, καθώς και χορούς από το συγκρότημα του Λαογραφικού Ομίλου των Λάζαρου και Μανόλη Χνάρη.
ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News