default-image

"Έβαλαν" και τα παιδιά στο ...κόλπο για να φύγουν παράνομα

Κρήτη
"Έβαλαν" και τα παιδιά στο ...κόλπο για να φύγουν παράνομα

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Συνελήφθησαν, οχτώ αλλοδαποί (6 άνδρες και 2 γυναίκες), για πλαστογραφία πιστοποιητικών, στον Κρατικό Αερολιμένα Ηρακλείου αφού επιχείρησαν, να ταξιδέψουν με πλαστά ταξιδιωτικά έγγραφα, για Γερμανία και Ελβετία.

Αναλυτικότερα συνελήφθησαν χθες, οχτώ αλλοδαποί, εκ των οποίων πέντε  υπήκοοι Αφγανιστάν και συγκεκριμένα 76χρονος, 24χρονος, 20χρονος, 23χρονη η οποία συνόδευε το ανήλικο τέκνο της και 24χρονη η οποία συνόδευε τα δύο ανήλικα τέκνα της, δύο 24χρονοι υπήκοοι Παλαιστίνης και 28χρονος υπήκοος Συρίας, για πλαστογραφία πιστοποιητικών.

Ειδικότερα, χθες στον Κρατικό Αερολιμένα Ηρακλείου «Ν. Καζαντζάκης», από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Αερολιμένα Ηρακλείου σε γενόμενο έλεγχο, οι πέντε αλλοδαποί υπήκοοι Αφγανιστάν επέδειξαν στους αστυνομικούς πλαστά ταξιδιωτικά έγγραφα Αρχών Κορέας και ο 28χρονος υπήκοος Συρίας επέδειξε πλαστά ταξιδιωτικά έγγραφα Αρχών Πορτογαλίας προκειμένου να αναχωρήσουν από τη χώρα με προορισμό τη Γερμανία. Επιπλέον, οι δυο 24χρονοι υπήκοοι Παλαιστίνης επέδειξαν πλαστά ταξιδιωτικά έγγραφα Αρχών Ισπανίας προκειμένου να αναχωρήσουν για Ελβετία.

Τα πλαστά έγγραφα κατασχέθηκαν.

Οι συλληφθέντες με την σε βάρος τους, σχηματισθείσες δικογραφίες θα οδηγηθούν, στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Ηρακλείου.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News