Ειδήσεις

Κρήτη: Ουρές στα κρεοπωλεία & ψώνια στο "παρά πέντε" -video

Ζωηρό ήταν το ενδιαφέρον των καταναλωτών με το άνοιγμα κιόλας των καταστημάτων. Στα κρεοπωλεία της πόλης οι καταναλωτές σχημάτιζαν ουρές.

Ζωηρό ήταν το ενδιαφέρον των καταναλωτών με το άνοιγμα κιόλας των καταστημάτων, σημάδι ότι ο Έλληνας για μία ακόμη χρονιά, αφήνει τις αγορές του Πάσχα για την τελευταία στιγμή.

 Άλλωστε όπως εξήγησε μερίδα καταναλωτών, κυρίως σε ότι αφορά τα τρόφιμα, η ελπίδα να πέσουν και οι τιμές, είναι άμεσα συνδεδεμένη με αυτή την πρακτική της τελευταίας στιγμής.

>> ΔΙΑΒΑΣΤΕ: ΕΞΟΡΜΗΣΗ ΓΙΑ ΤΑ ΨΩΝΙΑ ΤΗΣ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑΣ ΣΤΙΓΜΗΣ

Ουρές στα κρεοπωλεία

Στα κρεοπωλεία της πόλης οι καταναλωτές σχημάτιζαν ουρές, με τους κρεοπώλες να εξηγούν ότι η κίνηση είναι ικανοποιητική σε καμία περίπτωση όμως δεν θυμίζει παλιότερες εποχές.

Όσον αφορά τις τιμές κινήθηκαν στα ίδια επίπεδα με πέρυσι αν και δεν έλειψαν τα παράπονα από την πλευρά των καταναλωτών κυρίως για τα είδη ένδυσης κα υπόδησης, ότι θα μπορούσαν να είναι σε ακόμη οικονομικότερες τιμές.

Πάντως την τιμητική τους όπως κάθε χρόνο έχουν και φέτος οι αγορές για τα βαφτιστήρια που ωστόσο και αυτές μέσα στην διάρκεια της κρίσης έχουν περιοριστεί τουλάχιστον σε ότι αφορά το κόστος.

Ρεπορτάζ: Ράνια Μωραϊτη

Φωτογραφία αρχείου

Σχόλια