default-image

Φονικό: Ομολόγησαν ότι ο γιος έριξε τη σφαίρα, στη φυλακή πατέρας-γιος

Ρέθυμνο
Φονικό: Ομολόγησαν ότι ο γιος έριξε τη σφαίρα, στη φυλακή πατέρας-γιος

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Προφυλακιστέοι κρίθηκαν πατέρας και γιος που οδηγήθηκαν σήμερα ενώπιον των ανακριτικών αρχών για να απολογηθούν κατηγορούμενοι για το φονικό στα Ανώγεια της 9ης Απριλίου με θύμα τον 23χρονο Μανόλη Στρατάκη.

Τόσο ο 54χρονος όσο και ο 21χρονος γιος του με τη συνοδεία των αρχών οδηγήθηκαν από τα δικαστήρια στα κρατητήρια ενώ αμέσως μετά οι συνήγοροι υπεράσπισης τους ενημέρωσαν τους συγγενείς τους.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ >> ΜΑΝΑ ΑΤΥΧΟΥ ΜΑΝΟΛΗ ΣΤΡΑΤΑΚΗ :ΜΑΣ ΑΠΕΙΛΟΥΣΑΝ ΚΑΙ ΗΘΕΛΑΝ ΝΑ ΜΑΣ ΣΚΟΤΩΣΟΥΝ

Ενώ η άλλη πλευρά, οι συγγενείς του θύματος ,αποχώρησαν μόλις έμαθαν για την αποφαση.

http://vod.cretetv.gr/html5/html5lib/v1.6.12.27i/mwEmbedFrame.php/cache_st/11111/wid/_105/uiconf_id/11170240/entry_id/0_wkbnkuuj/

Σύμφωνα με τους συνηγόρους υπεράσπισης που έκαναν δηλώσεις στους δημοσιογράφους, πατέρας και γιος ομολόγησαν ότι ο 21χρονος έριξε τη μοιραία σφαίρα που προκάλεσε το θανάσιμο τραυματισμό του 23χρονου Μανόλη Στρατάκη.

Ενώ και οι δύο υποστήριξαν ότι είχε προηγηθεί καταιγισμός σφαιρών από την άλλη πλευρά  πριν αναγκαστούν να πυροβολήσουν και για τον λόγο αυτό ζήτησαν να εξεταστεί το πίσω μέρος  του αυτοκινήτου τους για να διαπιστωθεί το  μέτρημα των οπών.

Επίσης οι 2 κατηγορούμενοι που έχουν "υποβάλλει" τα όπλα τους  για εξέταση και ζήτησαν να τα υποβάλλει και η άλλη πλευρά.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ >>ΦΟΝΙΚΟ -ΑΝΩΓΕΙΑ: ΣΗΜΕΡΑ Η ΑΠΟΛΟΓΙΑ , Η ΕΡΕΥΝΑ ΤΩΝ ΑΡΧΩΝ ΓΙΑ ΤΑ ΔΥΟ ΟΠΛΑ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: ΣΠΑΡΑΚΤΙΚΟ ΑΝΤΙΟ ΣΤΟΝ 23ΧΡΟΝΟ ΜΑΝΟΛΗ ΠΟΥ "ΕΣΒΗΣΕ" ΑΠΟ ΠΥΡΟΒΟΛΙΣΜΟ

>> ΔΙΑΒΑΣΤΕ: ΑΔΕΡΦΟΣ ΘΥΜΑΤΟΣ: ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟΣ ΠΟΥ ΠΑΡΑΔΟΘΗΚΕ Ο ΔΟΛΟΦΟΝΟΣ

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News