default-image

Survivor: Σε αυτό το μέρος θα γίνει ο τελικός το καλοκαίρι

Life
Survivor: Σε αυτό το μέρος θα γίνει ο τελικός το καλοκαίρι

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Στο κλειστό γήπεδο του Γαλατσίου θα πραγματοποιηθεί ο τελικός του Survivor στις 26 Ιουνίου, σύμφωνα πάντα με το ρεπορτάζ της εκπομπής "Φτιάξε καφέ να στα πω".

Όπως τονίστηκε στον αέρα της εκπομπής, την αποκάλυψη έκανε ο Δήμαρχος Γαλατσίου, Γιώργος Μαρκόπουλος, ο οποίος έγραψε στον προσωπικό του λογαριασμό στο facebook πως ο τελικός θα γίνει στο κλειστό.

Οι εντάσεις εξακολουθούν να κυριαρχούν ανάμεσα στους Διάσημους με την Ειρήνη Παπαδοπούλου να έχει απέναντί της επτά συμπαίκτες της και μοναδικό της σύμμαχο τον Γιώργο Αγγελόπουλο. Από την άλλη, στην παραλία των Μαχητών επικρατεί ηρεμία ειδικά από τη στιγμή που κατάφεραν να κερδίσουν χθες στο αγώνισμα τους αντιπάλους τους και να αποκτήσουν το έπαθλο της επικοινωνίας.

Την Κυριακή του Πάσχα στις 20.50 στην τηλεόραση του ΣΚΑΪ, μία ημέρα πριν την πρεμιέρα της καθημερινής της εκπομπής «Survivor», η Ελεονώρα Μελέτη θα παρουσιάσει μία έκτακτη εκπομπή από τον Άγιο Δομίνικο, με παραλειπόμενα απ' όσα δεν δείχνουν οι κάμερες, πολλές εκπλήξεις και δηλώσεις παικτών.

Την Τρίτη του Πάσχα 18 Απριλίου, στις 9 το βράδυ, ένα νέο επεισόδιο Survivor έρχεται στην τηλεόραση του ΣΚΑΪ με τις δύο ομάδες να αγωνίζονται για το έπαθλο της ασυλίας.

Όπως ανακοίνωσε στο «Συμβούλιο του Νησιού» ο Σάκης Τανιμανίδης, μετά την επόμενη αποχώρηση παίκτη οι δυο ομάδες θα ενωθούν.

zappit

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News