default-image

Φονικό Ανώγεια: Στα κρατητήρια πατέρας και γιος μετά τις διώξεις

Κρήτη
Φονικό Ανώγεια: Στα κρατητήρια πατέρας και γιος μετά τις διώξεις

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Δίωξη για απόπειρα ανθρωποκτονίας και για ανθρωποκτονία ασκήθηκε από τις δικαστικές αρχές Ρεθύμνου σε πατέρα και γιο που φέρονται να κατηγορούνται για το φονικό στα Ανώγεια την περασμένη Κυριακή με τραγική κατάληξη τον θανάσιμο τραυματισμό έπειτα από πυροβολισμό του 23χρονου Μανόλη Στρατάκη.

Οι κατηγορίες ωστόσο δεν προσωποποιήθηκαν για τον καθένα χωριστά  ενώ και οι δύο άνδρες στη συνέχεια οδηγήθηκαν στα κρατητήρια του Ρεθύμνου όπου και θα παραμείνουν μέχρι το πρωί της Μεγάλης Πέμπτης οπότε και στις 11 θα περάσουν εκ νέου το κατώφλι του δικαστικού μεγάρου Ρεθύμνου για να απολογηθούν.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: ΣΤΑ ΧΕΡΙΑ ΤΩΝ ΑΡΧΩΝ Ο 54ΧΡΟΝΟΣ ΦΕΡΟΜΕΝΟΣ ΩΣ ΔΡΑΣΤΗΣ- ΕΤΣΙ ΕΓΙΝΕ ΤΟ ΦΟΝΙΚΟ ΣΤΑ ΑΝΩΓΕΙΑ

Οι δικηγόροι τους Διονύσης Βέρας και Γιώργος Κοκοσάλης σε δηλώσεις τους έκαναν λόγο για ένα τραγικό περιστατικό και ζήτησαν να πέσουν οι τόνοι και να ηρεμήσουν τα πνεύματα για το καλό και των δύο οικογενειών.

Ωστόσο να σημειωθεί ότι τόσο στα δικαστήρια Ρεθύμνου όσο και στο κτίριο της υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Ρεθύμνου βρίσκονταν από νωρίς το πρωί της Μεγάλης Τετάρτης, συγγενείς όχι μόνο από την πλευρά των φερόμενων δραστών αλλά και του θύματος, του 23χρονου Μανόλη Στρατάκη που ένας πυροβολισμός ανήμερα των Βαΐων του στοίχισε τη ζωή και βύθισε στο πένθος την οικογένεια του και τα Ανώγεια.

Να σημειωθεί επίσης ότι το πρωί της Μεγάλης Τετάρτης ο 54χρονος παραδόθηκε στις αστυνομικές αρχές, στην περιοχή των Σισών Ρεθύμνου  και με τη συνοδεία αστυνομικής δύναμης παρουσία και του γιου του, οδηγήθηκαν από κοινού στην Υποδιεύθυνση Ασφαλείας Ρεθύμνου όπου εκεί είχαν συγκεντρωθεί από νωρίς συγγενείς και των δύο οικογενειών.

Με όλους τους άγραφους κανόνες η διαδικασία παράδοσης του 54χρονου . Πλήθος συγγενών του φερόμενου ως δράστη έχει συγκεντρωθεί έξω από το κτίριο της αστυνομίας για να διασφαλίσει την αρτιμέλεια του 54χρονου.

Στα δικαστήρια ο 54χρονος με το γιο του

Γύρω στις 11.30 το πρωί της Μεγάλης Τετάρτης  ο 54χρονος με το γιο του οδηγήθηκαν στο δικαστικό μέγαρο Ρεθύμνου  για να βρεθούν ενώπιον των δικαστικών  αρχών .

Ενώ μετά την αποχώρηση  τους απο το κτίριο της αστυνομίας, αποχώρησαν και οι συγγενείς της οικογένειας του φερόμενου δράστη αλλά και του θύματος και οι οποίοι βρίσκονταν από νωρίς το πρωί της Μεγάλης Τετάρτης έξω από την αστυνομία.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: ΕΤΣΙ ΕΓΙΝΕ ΤΟ ΦΟΝΙΚΟ- ΤΟ ΣΧΕΔΙΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΡΑΔΟΣΗ ΤΟΥ 54ΧΡΟΝΟΥ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: ΣΤΑ ΜΑΥΡΑ ΤΑ ΑΝΩΓΕΙΑ- ΣΠΑΡΑΚΤΙΚΟ ΑΝΤΙΟ ΣΤΟΝ 23ΧΡΟΝΟ -ΑΝΑΖΗΤΕΙΤΑΙ Ο 54ΧΡΟΝΟΣ ΦΕΡΟΜΕΝΟΣ ΔΡΑΣΤΗΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Η ΔΙΑΚΗΡΥΞΗ ΚΑΤΑ ΤΗΣ ΟΠΛΟΧΡΗΣΙΑΣ ΔΕΝ "ΕΣΩΣΕ" ΤΟ ΜΑΝΟΛΗ ΣΤΑ ΑΝΩΓΕΙΑ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ : Ο ΓΙΩΡΓΟΣ ΓΡΑΜΜΑΤΙΚΑΚΗΣ ΠΑΙΡΝΕΙ ΘΕΣΗ ΓΙΑ ΤΟ ΑΙΜΑΤΗΡΟ ΠΕΡΙΣΤΑΤΙΚΟ ΜΕ ΤΟΝ ΠΥΡΟΒΟΛΙΣΜΟ

Η ανακοίνωση της αστυνομίας

Για την παράδοση των δύο ανδρών υπήρξε και επίσημη ανακοίνωση της αστυνομίας:

Συνελήφθησαν, οι δράστες της ανθρωποκτονίας 23χρονου ημεδαπού, που διαπράχθηκε την 9 Απριλίου 2017 στο Ρέθυμνο .

Πρόκειται για δύο ημεδαπούς ηλικίας 54 και 21 ετών, οι οποίοι συνελήφθησαν σήμερα το πρωί στο Ρέθυμνο, κατόπιν σχετικών ενταλμάτων του κ. Ανακριτή Ρεθύμνου.

Ειδικότερα, οι δράστες κατηγορούνται ότι το απόγευμα της περασμένης Κυριακής, σε αγροτική περιοχή του Δήμου Ανωγείων, μετά από φραστικό επεισόδιο με τον 23χρονο για μεταξύ τους διαφορές, πυροβόλησαν εναντίον του με αγνώστου τύπου πυροβόλα όπλα, με αποτέλεσμα το θανάσιμο τραυματισμό του.

Οι συλληφθέντες οδηγούνται αρμοδίως ενώ το προανακριτικό έργο διενήργησε η Υποδιεύθυνση Ασφαλείας Ρεθύμνου.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News