Ειδήσεις

Αδερφός θύματος: Δεν είναι αυτός που παραδόθηκε ο δολοφόνος

Mια νέα εκδοχή για το φονικό στα Ανώγεια είδε το φως της δημοσιότητας. Ο αδερφός του θύματος υποστηρίζει ότι δεν είναι ο 54χρονος ο δολοφόνος.

Mια νέα εκδοχή για το φονικό στα Ανώγεια είδε το φως της δημοσιότητας.

Σύμφωνα με δημοσίευμα του protothema.gr ο αδερφός μίλησε στην εφημερίδα και φέρεται να υποστήριξε ότι δεν είναι ο 54χρονος που παραδόθηκε και οδηγήθηκε στην υποδιεύθυνση Ασφαλείας Ρεθύμνου, ο δολοφόνος του 23χρονου Μανόλη Στρατάκη.

Όπως αναφέρει το δημοσίευμα o αδερφός του θύματος τόνισε «Η αστυνομία δεν μας έχει πει ακόμα τίποτα… αυτός παραδόθηκε ή τον έπιασαν; Μπορεί να παραδόθηκε, αλλά δεν είναι ο γέρος ο φονιάς, αλλά ο γιος του. Αυτό που σας λέω είναι και με κάνει να το πιστεύω. Δεν μπορώ να μιλήσω άλλο. Σας ευχαριστώ για το ενδιαφέρον σας».

Από την πλευρά του ο δικηγόρος του δράστη, Γιώργος Κοκοσάλης που συνεργάζεται με τον Διονύσιο Βέρρα δήλωσε, «ο πελάτης μου παραδόθηκε με σεβασμό προς τις αστυνομικές αρχές και έπραξε αυτό που αρχικά είχε υποσχεθεί πως θα κάνει. Από δω και πέρα όλη αυτή η διαδικασία απαιτεί λεπτούς χειρισμούς και σοβαρότητα γιατί οι ψυχολογικές προεκτάσεις είναι μεγάλες και χρειάζεται αποκατάσταση της ηρεμίας».

>> ΔΙΑΒΑΣΤΕ: ΣΤΑ ΧΕΡΙΑ ΤΩΝ ΑΡΧΩΝ Ο 54ΧΡΟΝΟΣ

Σχόλια