Ειδήσεις

Δήμος Μαλεβιζίου: 90.000 € για τις ζημιές από το χιονιά

90.000 ευρώ έκτακτη χρηματοδότηση κατάφερε να εξασφαλίσει η Δημοτική Αρχή Μαλεβιζίου από το Υπουργείο Εσωτερικών, ώστε να καλυφθεί μέρος των ζημιών και των καταστροφών που προκάλεσαν οι θεομηνίες των προηγούμενων μηνών στην περιοχή του Μαλεβιζίου.

Ο Δήμαρχος Μαλεβιζίου Κώστας Μαμουλάκης σε δηλώσεις του τόνισε: «Περάσαμε έναν δύσκολο χειμώνα στο Δήμο μας, με έντονα καιρικά φαινόμενα και καταστροφές σε αρκετούς οικισμούς του Μαλεβιζίου.

Ζημιές στο οδικό δίκτυο, σε δημοτικά κτίρια, σε κοιμητήρια όπου είχαμε καταπτώσεις πέτρινων περιφράξεων, σε κοινόχρηστους χώρους, κ.α. που ήταν αδύνατον να αντιμετωπιστούν μόνο από ίδιους πόρους του Δήμου μας.

Απευθυνθήκαμε στο αρμόδιο Υπουργείο, παρουσιάσαμε την πραγματική κατάσταση και βρισκόμαστε σήμερα στην ευχάριστη θέση να λαμβάνουμε μια έκτακτη χρηματοδότηση, προκειμένου να καλύψουμε μέρος αυτών των αναγκών.

Θα ήθελα και δημόσια να ευχαριστήσω τον Υπουργό Εσωτερικών κ. Πάνο Σκουρλέτη για την κατανόηση με την οποία αντιμετώπισε το αίτημά μας, τον Βουλευτή Ηρακλείου κ. Γιάννη Μιχελογιαννάκη για την υποστήριξη και την καθοριστική συμβολή του στην προσπάθεια, καθώς επίσης και τον Ειδικό Συνεργάτη του Υπουργού κ. Μαρίνο Ρουσιά για την άριστη συνεργασία».

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr ΣΤΟ Google News

Τα δημοφιλέστερα του 24ώρου

Σχόλια