default-image

Αποδείχτηκαν... survivor οι μικροί τενίστες

Σπορ
Αποδείχτηκαν... survivor οι μικροί τενίστες

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Με πολύ μεγάλη συμμετοχή πραγματοποιήθηκε το Σάββατο 8 Απριλίου στις εγκαταστάσεις Ηράκλειο Ο.Α.Α. το 1ο Παγκρήτιο Πρωτάθλημα πορτοκαλί γηπέδου στο οποίο συμμετείχαν παιδιά ηλικίας από 8 έως 10 ετών.

Στο πρωτάθλημα συμμετείχαν συνολικά 84 παιδιά, 49 αγόρια και 35 κορίτσια,  από όλη την Κρήτη που παίζουν με πορτοκαλί μπάλα. Οι συμμετοχές έχουν ως εξής: Ηράκλειο Ο.Α.Α. 15, ΟΑ Σούδας 14, ΟΑ Χανίων 10, ΓΑΣ Γουρών 9, ΟΑ Ρεθύμνου 7, ΑΘΛΗ.ΣΥ 7, ΑΟ Λατώ Αγ. Νικολάου 6, ΟΑ Σητείας 6, Φιλία ΤΚ 4, ACE 4, ΟΑ Χερσονήσου 2.

Τα παιδιά  αφού έκαναν την εγγραφή τους μαζεύτηκαν όλα μαζί μέσα στο γήπεδο και έπαιξαν το παιχνίδι "survivor". Για τον λόγο αυτό  χωρίστηκαν σε δυο ομάδες την πράσινη και την κόκκινη που οι παίκτες της κάθε ομάδας έπρεπε να ξεπεράσουν κάποια εμπόδια και να βάλουν δυο καλάθια. Νικήτρια αναδείχτηκε η πράσινη ομάδα όπου κέρδισε την κόκκινη με σκορ 22-20. Όλοι οι παίκτες της νικήτριας ομάδας πήραν από μια μπανάνα.

Μετά το τέλος του παιχνιδιού έγιναν απονομές μεταλλίων σε όλους τους συμμετέχοντες και αμέσως μετά ξεκίνησαν οι αγώνες. Έγιναν συνολικά 115 αγώνες ενώ ο κάθε αθλητής/ αθλήτρια αγωνίστηκε το λιγότερο σε δυο αγώνες.

Η όλη διοργάνωση στέφθηκε με απόλυτη επιτυχία τόσο οργανωτική όσο και αγωνιστική και όλοι οι παρευρισκόμενοι έδωσαν ραντεβού για το επόμενο πρωτάθλημα που θα διεξαχθεί στις 20 Μάϊου στα Χανιά.

Η Ζ' Ένωση θα ήθελε να ευχαριστήσει το Ηράκλειο Ο.Α.Α. για την διοργάνωση των αγώνων, όλους τους συμμετέχοντες αθλητές, αθλήτριες γονείς- συνοδούς, προπονητές και σε όλους όσους συνετέλεσαν στην άψογη διοργάνωση του Πρωταθλήματος.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News