default-image

Ανακοίνωση του Άρη κατά της Λαμίας

Ποδόσφαιρο
Ανακοίνωση του Άρη κατά της Λαμίας

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Με ειρωνική διάθεση για τον τρόπο που η Λαμία κερδίζει στους αγώνες της Football League, η ΠΑΕ Άρης εξέδωσε ανακοίνωση καλώντας τον Εισαγγελέα να επέμβει αυτεπάγγελτα.

«Ευχόμαστε, μέρες που είναι, το Άγιο Φως να φωτίσει τους ιθύνοντες της ΚΕΔ και της ΕΠΟ για το καλό του ελληνικού ποδοσφαίρου», αναφέρουν μεταξύ άλλων οι «κίτρινοι».

Η ανακοίνωση

«Για άλλη μια αγωνιστική γίναμε μάρτυρες μιας ακόμη «πεντακάθαρης» και «κρυστάλλινης» νίκης της Λαμίας.

Που... εντελώς συμπωματικά κέρδισε πάλι με πέναλτι!!! Τι σύμπτωση, αλήθεια!!! Αυτή τη φορά, βέβαια, πήγε να χαλάσει το σενάριο τους, όμως, το έσωσε ο διαιτητής. Συμπτωματικά, φυσικά. Έκανε το… λάθος ο γκολκίπερ του Παναιγιάλειου να το αποκρούσει την πρώτη φορά και ο διαιτητής-«κόσμημα» έδωσε επανάληψη (γελάει ακόμη όλη η Ελλάδα...)

Για να είμαστε δίκαιοι, πάντως, το πέναλτι ήταν σωστό. Υπήρξε χέρι. Τι σύμπτωση όμως. Προήλθε από τον ίδιο παίκτη του Παναιγιάλειου που είχε ξαναπαίξει... βόλεϊ και σε άλλο παιχνίδι της ομάδας του. Συμπτωματικά πάλι, λέμε εμείς οι καλοπροαίρετοι.

Ο προπονητής του Παναιγιάλειου είχε όμως διαφορετική άποψη. «Δεύτερη φορά σύμπτωση, παύει να είναι σύμπτωση. Άρα νομίζω ότι έκανα το σωστό για την ομάδα μου, τον εαυτό μου και τον κόσμο του Αιγίου!», είπε ο κ. Σπανός στις δηλώσεις του για την επίμαχη φάση.

Και κάπως έτσι κέρδισε ξανά η Λαμία. Με τον γνωστό της τρόπο. Με πολλές... συμπτώσεις μαζεμένες… Πάλι…

Αλήθεια, υπάρχει Εισαγγελέας; Βλέπει κανείς τι συμβαίνει; Τι άλλο περιμένει για να παρέμβει αυτεπάγγελτα; Έχει ξεπεράσει τα όρια της πρόκλησης αυτό που συμβαίνει κάθε Κυριακή με τη Λαμία.

Ευχόμαστε, μέρες που είναι, το Άγιο Φως να φωτίσει τους ιθύνοντες της ΚΕΔ και της ΕΠΟ για το καλό του ελληνικού ποδοσφαίρου.

Ειδάλλως, η Ανάσταση του ελληνικού ποδοσφαίρου θα αργήσει πολύ ακόμη να έρθει...»

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News