default-image

Νίκη για τον Ερμή, 2-1 τον Πανθηραϊκό

Ποδόσφαιρο
Νίκη για τον Ερμή, 2-1 τον Πανθηραϊκό

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Ο Ερμής Ζωνιανών επέστρεψε στα νικηφόρα αποτελέσματα, νικώντας 2-1 τον Πανθηραϊκό για την 25η αγωνιστική στον 4ο όμιλο της Γ' Εθνικής.

Σχετικά καλό ρυθμό είχε το πρώτο ημίχρονο, με ευκαιρίες για την ομάδα του Ρεθύμνου, που κατάφερε να πάρει το προβάδισμα με τον Ανυφαντάκη στο 45'. Η ομάδα του Μανόλη Παπαματθαιάκη που επέστρεψε ως αντίπαλος στα Ζωνιανά «απάντησε» στο 57' με σκόρερ τον Κρίτσα.

Στο 60' ο διαιτητής Κουναλάκης υπέδειξε πέναλτι που αμφισβήτησαν έντονα οι φιλοξενούμενοι, όμως ο Ταβλαδωράκης αστόχησε από τα 11 βήματα.

Στο 83' οι γηπεδούχοι κέρδισαν νέο πέναλτι, ο Ζώντος νίκησε τον Ρόβα, όμως ο παίκτης του Ερμή στην επαναφορά έκανε το 2-1.

ΕΡΜΗΣ ΖΩΝΙΑΝΩΝ (Γ. Πετράκης): Κόλλιας, Ταβλαδωράκης, Πλουσής Β. (13' λ.τ. Ρόβας), Ανυφαντάκης, Ραπτάκης, Φαμπίνιο, Πουλάκης, Πασιαλής (70' Τοπούζης), Πλουσής Δ., Σκουτέλης (80' Λαδιανός).

ΠΑΝΘΗΡΑΪΚΟΣ (Μ. Παπαματθαιάκης): Ζωντός, Κορτσινίδης, Καλαγκάνης, Μπακάλης, Σαββίδης (85' Παπίτσας), Λούκα, Φύτρος (80' Συνολάκης), Λαχαρίδης, Γιόνδης, Κριτσάς, Περιαλής (50' Μυρθιανός).

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News