default-image

Κλειστό πρωτάθλημα περιμένει ο Χάμιλτον

Αθλητισμός
Κλειστό πρωτάθλημα περιμένει ο Χάμιλτον

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Ο Λιούις Χάμιλτον πιστεύει πως το φετινό πρωτάθλημα της Formula1 θα είναι από τα πιο κλειστά, όσον αφορά τη μάχη του τίτλου, που έχει ζήσει.

Από το 2007 βρίσκεται στη Formula1 ο Λιούις Χάμιλτον και από τους τρεις τίτλους του έχει έρθει μόνο ο ένας μέσα απο μάχη με... κομμένη την ανάσα μέχρι το φινάλε! Ο λόγος γι' αυτό του 2008, όταν κατέκτησε το πρωτάθλημα για μόλις έναν βαθμό από τον Φελίπε Μάσα.

Ο Βρετανός φέτος βλέπει ως ισάξιο αντίπαλο τον Σεμπάστιαν Φέτελ και πιστεύει ότι θα είναι από τις πιο κλειστές μάχες που έχει βιώσει μέχρι σήμερα στο παρελθόν. «Θα είναι ένα από τα πιο κλειστά πρωταθλήματα που έχω βιώσει. Ανυπομονώ γι' αυτό. Είναι πολύ κλειστή μάχη», ανέφερε ο πιλότος της Mercedes από το βάθρο.

Όσο για τον αγώνα, εστίασε στην εκκίνηση με τα ενδιάμεσα ελαστικά. «Ήταν πολύ δύσκολα σήμερα για όλους μας. Εκκινήσαμε όλοι με τα ενδιάμεσα ελαστικά και ήταν πολύ δύσκολο να τα φροντίσεις. Απλά θέλω να ευχαριστήσω όλη την ομάδα. Ήταν πραγματικός αγώνας και ελπίζω να τον απόλαυσαν όλοι!».

Τέλος, να σημειωθεί ότι, με το πέρας των δύο πρώτων Γκραν Πρι, ο Χάμιλτον ισοβαθμεί στην κορυφή με τον Φέτελ στους 43 βαθμούς, κάτι που θα πρέπει να ψάξουμε πολύ για να βρούμε πότε το είδαμε την τελευταία φορά, καθώς σίγουρα θα είναι πολλά χρόνια πίσω.

Πηγή: gazaeta.gr

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News