default-image

Βαριά ήττα (3-0) για τον "μισό" ΠΟΑ στον Ιάλυσο

Ποδόσφαιρο
Βαριά ήττα (3-0) για τον "μισό" ΠΟΑ στον Ιάλυσο

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Ο ΠΟΑ πήγε με τεράστιες ελλείψεις στη Ρόδο για να παίξει με τον Ιάλυσο και δεν κατάφερε να πάρει αποτέλεσμα, χάνοντας με το βαρύ 3-0...

Η ομάδα του Ατσαλένιου απείλησε με το "καλημέρα" με τον Μπουτσάκη αλλά στη συνέχεια είχε παθητικό ρόλο.

Στο 14΄ μετά από εκτέλεση κόρνερ του Δελαπόρτα και κεφαλιά του Φυλακούρη από το ύψος του πέναλτι ο Ιάλυσος πέτυχε το 1-0.

Με την έναρξη της επανάληψης, ο Δελαπόρτας βρέθηκε απέναντι απ'τον Γιαγκιόζη και με υποδειγματικό τελείωμα έκανε το 2-0. Φτάσαμε στο 64' για να απειλήσει ξανά ο ΠΟΑ με τον Ντραγκόντι να βγάζει ωραία κάθετη για τον Αμπντουραχμάνι, όμως το  σουτ του τελευταίου πέρασε άουτ. Η ήττα για την ομάδα του προσφυγικού προαστίου που φυσικά είναι ανώδυνη έγινε πιο βαριά στο 88ο λεπτό. Τότε ο Δελαπόρτας με πέναλτι που κέρδισε ο Χατζηπέτρος (από μαρκάρισμα του Παπαδομιχελάκη) πέτυχε το τελικό Ιάλυσος-ΠΟΑ 3-0...

Ιάλυσος (Γιάννης Κατσανίκας): Xειμωνέττος, Φυλακούρης, Ρεκλείτης, Αχείμαστος, Αρχοντούλης, Σταυλάς(71' Χατζηπέτρος), Ρίκκα, Καρπαθάκης, Δελαπόρτας, Σπάρταλης(75' Κρεκούκιας), Χατζηφούντας(83' Μπαρμπαγιάννης)

ΠΟΑ (Βασίλης Κρασανάκης): Γιαγκόζης, Πρωτογεράκης, Παπαδομιχελάκης, Χαρίτος, Αραβιάκης(86? Ξυλούρης), Σταθόγλου, Σακλαμάκης(60' Ντραγκόντι), Πετράς, Αμπντουραχμάνι, Μπουτσάκης, Γιαννόπουλος(83' Λυδάκης)

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News