default-image

Ο Εργοτέλης υποδέχεται σήμερα τον Μανδριακό για το 3 στα 3

Μπάσκετ
Ο Εργοτέλης υποδέχεται σήμερα τον Μανδριακό για το 3 στα 3

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Με στόχο να διευρύνει το νικηφόρο σερί του και να διατηρήσει "ζωντανές" τις ελπίδες του για την παραμονή στη Β' Εθνική κατηγορία, ο Εργοτέλης υποδέχεται σήμερα Σάββατο, στις 17:00, το Μανδραϊκό στο Λίντο, στο πλαίσιο της 26ης αγωνιστικής.

Οι "κιτρινόμαυροι" μετρούν δύο συνεχόμενες νίκες με πειστικές εμφανίσεις και δείχνουν αποφασισμένοι να διεκδικήσουν ως το φινάλε την παραμονή. Δε θα είναι εύκολο, όμως, όπως τονίζει ο Γιώργος Μακράκης στη "Ν.Κ.", σημασία έχει η μάχη. «Σημασία έχει να αγωνίζεσαι μέσα στο γήπεδο. Το νιώθω και το πιστεύω. Δεν έχει σημασία με ποιον παίζεις, αλλά πώς παίζεις, πώς τελειώνει ένα ματς και τι θυμάσαι από αυτό», τονίζει ο προπονητής του Εργοτέλη και προσθέτει: «Δεν εξετάζουμε εάν προλαβαίνουμε ή δεν προλαβαίνουμε την παραμονή. Σημασία έχει να αγωνιζόμαστε μέχρι το τέλος και να έχουμε να θυμόμαστε μεγάλες νίκες».

Όσον αφορά στο σημερινό παιχνίδι, ο έμπειρος τεχνικός θεωρεί ότι «ο Μανδραϊκός είναι από τις πιο σταθερές και σοβαρές ομάδες της κατηγορίας. Έχει εκπληρώσει το στόχο της παραμονής, όμως θεωρώ ότι θα τα δώσει όλα για τη νίκη. Εμείς προσπαθήσαμε να ξεκουραστούμε μετά το παιχνίδι με τον Ιωνικό Ν. γιατί είμαστε λίγοι. Ελπίζω να γίνει καλό παιχνίδι και να είμαστε εμείς οι νικητές. Η παραμονή δίνει σίγουρα κίνητρο, όμως δεν είναι αυτό που μας κάνει να αγωνιζόμαστε. Ελπίζω να έρθει ο κόσμος να μας στηρίξει, γιατί τα παιδιά χρειάζονται τη συμπαράστασή του».

Δε λείπουν τα αγωνιστικά προβλήματα, ωστόσο, καθώς ο Σπύρος Γεωργούτσος ταλαιπωρείται από έναν τραυματισμό στη γάμπα και η συμμετοχή του θα κριθεί την τελευταία στιγμή.

Διαιτητές θα είναι οι κ. Κωνσταντινόπουλος και Ντάνος, ενώ κομισάριος θα είναι ο κ. Τζωρτζάκης.

Τα υπόλοιπα παιχνίδια της 26ης αγωνιστικής διεξάγονται αύριο και είναι τα εξής: ΚΑΠ-ΕΦΑΟ Ζωγράφου, Πανερυθραϊκός-Κρόνος Αγ. Δημητρίου, Απόλλων Σμύρνης-Πρωτέας Βούλας, ΑΕΝ Κηφισιάς-Παπάγου, Πανελευσινιακός-Τρίτων, Περιστέρι-Κορωπί, Μαρούσι-Ιωνικός Νίκαιας.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News