default-image

Επίλογος στο «παραμύθι» της Ελληνίδας με τον Ισπανό Πρίγκιπα

Life
Επίλογος στο «παραμύθι» της Ελληνίδας με τον Ισπανό Πρίγκιπα

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Τίτλοι τέλους φαίνεται ότι «μπαίνουν» στο «παραμύθι» της Ελληνίδας δημοσιογράφου με τον Ισπανό πρίγκιπα.

Την Άνοιξη του 2016, όλοι μιλούσαν για το παραμύθι με πρωταγωνίστρια μια Ελληνίδα δημοσιογράφο και έναν Ισπανό πρίγκιπα. Η Νάντια Χαλαμανδάρη και ο πρίγκιπας Φερνάντο Γκόμεζ Αθέμπο είπαν το «ναι» στις 31 Μαϊου 2016, λίγες ημέρες πριν φέρουν στον κόσμο το πρώτο τους παιδί, ένα αγόρι, με το όνομα Νικόλας.

Ωστόσο, δέκα μόλις μήνες μετά το γάμος τους, φαίνεται πως διανύουν μια δύσκολη κατάσταση, με τον Φερνάντο και την Νάντια να ζουν χωριστά.

Σύμφωνα με το ισπανικό περιοδικό Hola, που επικαλείται πηγές προσκείμενες στην οικογένεια, η Νάντια δεν φαίνεται να έχει προσαρμοστεί στην ζωή στην Ισπανία.

Η δημοσιογράφος μάλιστα περνά πάνω από μισό χρόνο στην πατρίδα της την Ελλάδα. Μαζί της έχει το μικρό γιο της Νικόλα, τον οποίο μάλιστα επισκέφθηκε το Φεβρουάριο ο πατέρας του. Πρόθεσή τους είναι η Νάντια να επισκέπτεται μερικές φορές την Ισπανία, προκειμένου ο μικρός να βλέπει τον πατέρα του, πρίγκιπα Φερνάντο και την οικογένειά του.

Η σοβαρή αδυναμία προσαρμογής της Ελληνίδας δημοσιογράφου στην Ισπανία, σε συνδυασμό με κάποια προβλήματα συνύπαρξης, είναι ο λόγος που αποφάσισαν να ζήσουν ο καθένας χωριστά στην πατρίδα του, κάτι που δεν σκοπεύουν να αλλάξουν προς το παρόν.

Ο Φερνάντο και η Νάντια παντρεύτηκαν πέρυσι στο Παλαιό Φάληρο σε μια πολύ διακριτικής και λιτή τελετή όπου δεν παρέστη κανένα μέλος της ισπανικής βασιλικής οικογένειας. Εκείνη την εποχή ήταν έτοιμη να γεννήσει  και λιγότερα από μια εβδομάδα μετά, ήρθε στον κόσμο ο γιος τους, Νικόλας.

Το ζευγάρι είχε γνωριστεί το καλοκαίρι του 2015 στην Ελλάδα.

Πηγή: ethnos.gr

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News