default-image

Απαγωγή: Μια εβδομάδα χωρίς ίχνος του 54χρονου επιχειρηματία

Κρήτη
Απαγωγή: Μια εβδομάδα χωρίς ίχνος του 54χρονου επιχειρηματία

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Κορυφώνεται η αγωνία της οικογένειας αλλά και της τοπικής κοινωνίας της Κρήτης για την υπόθεση της απαγωγής του 54χρονου Ηρακλειώτη επιχειρηματία. Μία εβδομάδα και μία ημέρα συμπληρώνονται σήμερα από την απαγωγή του 54χρονου Κρητικού επιχειρηματία, γεγονός που επιτείνει την αγωνία της οικογένειάς του. Ωστόσο, η απελευθέρωση του 54χρονου αποτελεί στοίχημα για την Αστυνομία.

Παρά το γεγονός ότι έχουν περάσει οκτώ βασανιστικά 24ωρα, η Αστυνομία συνεχίζει τις έρευνες με στόχο την εξιχνίαση της υπόθεσης-θρίλερ, αφού προηγουμένως βρεθούν τα ίχνη του 54χρονου, που έπεσε θύμα ενέδρας το μεσημέρι της περασμένης Πέμπτης και ενώ κατευθυνόταν προς τα Καλέσα, όπου και βρίσκεται το σπίτι της οικογένειας.

Υπενθυμίζουμε ότι ο απαχθείς είχε επιστρέψει στο Ηράκλειο λίγη ώρα νωρίτερα από ταξίδι στο εξωτερικό και είχε χρησιμοποιήσει ταξί για να μεταβεί από το αεροδρόμιο στη Βιομηχανική Περιοχή, όπου είναι η έδρα της επιχείρησής του, για να παραλάβει το αυτοκίνητό του. Καταθέσεις έχουν δώσει ήδη οι εργαζόμενοι που τον είδαν λίγη ώρα πριν χαθούν τα ίχνη του, όσο και διευθυντικό στέλεχος της εταιρείας, με το οποίο φαίνεται να συνομίλησε ενώ κατευθυνόταν από το αεροδρόμιο προς τη ΒΙ.ΠΕ., ενημερώνοντάς το ότι πρόκειται στη συνέχεια να μεταβεί στα Καλέσα.

Σημειώνεται πως στη μάχη για τη θετική έκβαση της εξαφάνισης του 54χρονου επιχειρηματία έχει επιστρατευτεί και η Δίωξη Ηλεκτρονικού Εγκλήματος.

>> ΔΙΑΒΑΣΤΕ: ΤΟ ΜΗΝΥΜΑ ΤΗΣ ΕΛ.ΑΣ ΣΤΗΝ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ ΤΟΥ 54ΧΡΟΝΟΥ

>> ΔΙΑΒΑΣΤΕ: ΕΡΕΥΝΕΣ ΕΚ ΤΩΝ ΕΣΩ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΔΡΑΣΤΕΣ

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News