default-image

Σαν παλιό καλό σινεμά, σε ταινία του Φερέρι!

Ποδόσφαιρο
Σαν παλιό καλό σινεμά, σε ταινία του Φερέρι!

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Φαντάζεσθε τον Καραγκούνη στο «Survivor»; Ποιος Χούτος και πράσινα άλογα, όπως θα έλεγε ο Αλέφαντος! Ο Γιώργος Καραγκούνης είναι αποδεκτός από πλατιές μάζες φιλάθλων και μη φιλάθλων. Τα «Ψυχάρα» και «τυπάρα» βγήκαν μέσα από αληθινό reality και όχι σικέ, όπως καταγγέλλεται αυτό που βλέπουν, λαϊκοί και vip's Ελληνάρες χωρίς φρουρούς στην πύλη!

Τον απολαμβάναμε και χθες στο καφεδάκι του στην πόλη του Ηρακλείου και στο γεύμα στου Κυριάκου, που ήταν ξεσηκωμένο (μόνο σε εύρος) από το «Μεγάλο Φαγοπότι» του Μάρκο Φερέρι, με παραγωγό τον Μανώλη Νοδαράκη!

Θέλει μεγάλες αντοχές να φωτογραφίζεσαι ακατάπαυστα από θαυμαστές και θαυμάστριες, να χαιρετάς, να απαντάς, να μιλάς, να βλέπεις στο facebook πως κάθε ανύποπτος είναι «κολλητός» σου, ακόμη και συμπαίκτης σου σε ανύπαρκτες ομάδες! (Το είδαμε κι αυτό σε ανάρτηση!)

Ο Γιώργος Καραγκούνης τό 'χει. Είναι σταρ και ξέρει πρώτο χέρι από το ιταλικό πέρασμά του, τι αξία είχαν στην έβδομη τέχνη, κολοσσοί όπως ο Μαρτσέλο Μαστρογιάνι, ο Ούγκο Τονιάτσι, ο Φιλίπ Νουαρέ, ο Μισέλ Πικολί!

Τον κλικάραμε την ώρα που ο σεφ σέρβιρε τον ορφό με τις μπάμιες, τους μπουμπουριστούς χοχλιούς, τα τόσα φρέσκα θαλασσινά και ψάρια στο ορθογώνιο τραπέζι. Δύσκολα μπορούσε η ευωδία και η νοστιμιά τους, να πάρει από πάνω του τη λάμψη. Αντάξιοι οι οικοδεσπότες και όταν άρχισαν τα κρασιά Γεροβασιλείου (από βαθιά κελάρια…), άρχισαν τα εβίβα σύντεκνε!

Ο αγαπητός Γιώργος Καραγκούνης έχει τέσσερα παιδιά και τον προέτρεπαν να πάει για το πέμπτο για να γίνει η βάπτιση του αιώνα στην Κρήτη με νονά την σύζυγο Νοδαράκη, Φωτεινή! Έτσι άρχισε νέα σειρά χαμόγελων και φωτογραφήσεων!

Οι κουμπάροι πάντως του τραπεζιού, Νίκος Παπαδόπουλος και Γιώργος Καλαφατάκης, είχαν ήδη προσφέρει το νεύμα. Και ήταν απόλαυση ο προπονητής του ΟΦΗ όταν συζητούσε με τον «Κάρα» τις παλιές κόντρες τους στα παιγνίδια ΟΦΗ και Παναθηναϊκού!

Τα προγυρίσματα της ταινίας για το ρεάλιτι του αστραφτερού φιλικού της 7ης Ιουνίου στο Παγκρήτιο, συνέχισαν με την παρουσία του Νίκου Μαχλά. Όταν μιλούσαν οι δυο τους, τα ποτήρια από το νέκταρ του κτήματος, κατέβαιναν πιο γρήγορα, από έναν διάλογο χρυσών πρωταγωνιστών εθνικής και διεθνούς σκηνής. Ευτυχείς και οι χορηγοί! "Άλλο πράγμα η Κρήτη και οι Κρητικοί"!

Αν ο Καραγκούνης ξεχωρίζει για κάτι από άλλους παλιούς παίκτες με τεράστια δόξα, είναι γιατί καταλαβαίνει και αγαπά τους Κρητικούς. Ανεξίτηλα σταθερές φιλίες από τον Λάμπρο του Άγιου και τον Νικόλα του Ηρακλείου...

Εμείς θα πιούμε ξανά στην υγεία του στις 7 του Ιούνη, χωρίς να ξεχνάμε τις ευτυχείς νύκτες του Παγκρητίου που μας είχε χαρίσει με την Εθνική... Και για την επιμονή του να γίνονται εδώ τα παιγνίδια της...

Λοιπόν, η ζωή όταν είναι τόσο απλή, αναβλύζει πλούτο…

(Σημ.: Η φωτογραφία είναι από τις αρχικές σκηνές!)

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News