default-image

Γιαννόπουλος: Μία νίκη για το πλεονέκτημα στα πλέι οφ

Μπάσκετ
Γιαννόπουλος: Μία νίκη για το πλεονέκτημα στα πλέι οφ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Στην τελική ευθεία βρίσκεται η προετοιμασία του Ρέθυμνο Cretan Kings ενόψει της εντός έδρας αναμέτρηση με τον Παναθηναϊκό που είναι προγραμματισμένη για τη Μ. Δευτέρα 10/4 στις 17:00 στο κλειστό «Μ. Μερκούρη».

Αυτό είναι το τελευταίο εντός έδρας παιχνίδι της ρεθυμνιώτικης ομάδας στην κανονική διάρκεια και ευελπιστεί να αποχαιρετίσει τον κόσμο της με μία καλή εμφάνιση και να φανεί εξίσου ανταγωνιστική, όπως και κόντρα στον Ολυμπιακό πριν δύο εβδομάδες.

Για το δευτεριάτικο παιχνίδι μίλησε στο επίσημο σάιτ του συλλόγου ο Χάρης Γιαννόπουλος επισημαίνοντας: «Το ματς με τον Παναθηναϊκό θα είναι το τελευταίο εντός έδρας παιχνίδι της κανονικής περιόδου. Είναι ακόμη ένα δυνατό «τεστ» όπως το προηγούμενο με τον Ολυμπιακό. Εμείς δε θα αλλάξουμε κάτι από την προσέγγιση που είχαμε στο προηγούμενο ματς. Θα προσπαθήσουμε να κάνουμε το δικό μας παιχνίδι. Από κει και πέρα ξέρουμε ότι ο Παναθηναϊκός είναι μία από τις καλύτερες ομάδες στην Ευρώπη και θα προσπαθήσουμε να καταφέρουμε ό,τι καλύτερο μπορούμε. Ο στόχος μας στις δύο τελευταίες αγωνιστικές είναι να πάρουμε έστω μία νίκη ώστε να εξασφαλίσουμε την 6η θέση και το πλεονέκτημα έδρας στον α' γύρο των πλέι οφ».

Αναφερόμενος στη 2η συνεχόμενη εκτός έδρας νίκη στην Αμαλιάδα ο αρχηγός του Ρέθυμνο Cretan Kings τόνισε: «Προσεγγίζουμε διαφορετικά πλέον τα εκτός έδρας παιχνίδια. Προσπαθούμε να περιορίσουμε τον αντίπαλο και να μην του δίνουμε εύκολα καλάθια, παίζοντας μία πιο συμπαγή άμυνα στο πικ εντ ρολ. Όλα ξεκινούν από κει. Αν δεν αφήσεις τον αντίπαλο να τρέξει και να πετύχει εύκολα καλάθια έχεις κάνει τη μισή δουλειά».

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News