default-image

Ακραίο ρατσιστικό παραλήρημα της Χρυσής Αυγής

Ελλάδα
Ακραίο ρατσιστικό παραλήρημα της Χρυσής Αυγής

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Ως ακραίο ρατσιστικό παραλήρημα χαρακτήρισε ο πρόεδρος της ΔΗΜΑΡ και κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος της Δημοκρατικής Συμπαράταξης, Θανάσης Θεοχαρόπουλος, την ένταση που προκάλεσε ο βουλευτής της Χρυσής Αυγής Γ. Λαγός βάλλοντας εναντίον όλων στην Ολομέλεια της Βουλής.

«Να βρούμε τους τρόπους αυτοπροστασίας της Δημοκρατίας και του Κοινοβουλίου», τόνισε ο κ. Θεοχαρόπουλος τονίζοντας ότι η τοποθέτηση ήταν έξω από κάθε λογική της κοινοβουλευτικής πρακτικής. Προσέθεσε δε ότι είναι ανάγκη να ενεργοποιηθούν όλες οι ρήτρες που προβλέπονται από τον κανονισμό για ρατσιστικές και φασιστικές επιθέσεις.

Επίσης ο κ. Θεοχαρόπουλος αναφέρθηκε και στην πορεία των διαπραγματεύσεων για την αξιολόγηση λέγοντας τα εξής: «Η αβεβαιότητα έχει πλήξει την πραγματική οικονομία. Θα υιοθετήσετε απαράδεκτα μέτρα σε εργασιακό, ασφαλιστικό και φορολογικό.

Τέρμα η κοροϊδία για μέτρα και αντίμετρα που χρειάζονται 3,5% πλεόνασμα για το οποίο ο πρωθυπουργός έχει δηλώσει ότι είναι αδύνατο να επιτευχθεί. Τέρμα η κοροϊδία της κυβέρνησης. Σοβαρευτείτε για να υπάρξει ανάπτυξη».

ΑΠΕ - ΜΠΕ

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News