Ειδήσεις

Διοίκηση ΠΑΓΝΗ: Απαντά σε καταγγελίες για άδειες μητρότητας

Στις καταγγελίες του Σωματείου Εργαζομένων του ΠΑΓΝΗ, αναφορικά με το επαναλαμβανόμενο - όπως οι ίδιοι αναφέρουν - ζήτημα με τις μη παρεχόμενες άδειες μητρότητας σε εγκυμονούσες εργαζόμενες και κατ' επέκταση με το φλέγον θέμα των Συμβάσεων καθαριότητας, απαντά η Διοίκηση του ΠΑΓΝΗ - Βενιζελείου.

>> ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΑ - ΔΕΝ ΔΙΝΟΥΝ ΑΔΕΙΑ ΜΗΤΡΟΤΗΤΑΣ ΣΕ ΕΓΚΥΟ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΗ

Συγκεκριμένα, σύμφωνα με την ανακοίνωση του κ. Ιωάννη Τασσόπουλου, Διοικητή ΠΑΓΝΗ - Γ.Ν. «Βενιζέλειο», η Διοίκηση του ΠαΓΝΗ- Γ.Ν. «ΒΕΝΙΖΕΛΕΙΟ» είναι υποχρεωμένη να εφαρμόζει την εκάστοτε ισχύουσα Νομοθεσία και αυτό πράττει.

Η Διοίκηση έχει αποστείλει στο Δ.Σ του Σωματείου από τον Αύγουστο του 2016, το Επιχειρηματικό Σχέδιο Ανάπτυξης του Νοσοκομείου, ζητώντας σχόλια και προτάσεις, που όμως μέχρι σήμερα δεν έχει λάβει. Όλες οι αρμόδιες Υπηρεσίες έχουν ενημερωθεί και αυτό υλοποιείται σε συνεργασία με την 7η ΥΠΕ και το Υπουργείο Υγείας.

Όσον αφορά το προσωπικό καθαριότητας, σίτισης και φύλαξης, η Διοίκηση του Νοσοκομείου αποφάσισε τη μετατροπή των Συμβάσεων έργου, σε Συμβάσεις ορισμένου χρόνου, με γνώμονα πάντα, τις καλύτερες συνθήκες εργασίας όλων των εργαζομένων.

Όλο το προσωπικό έχει υπογράψει, μετά και από την ενημέρωση που είχε από τους Νομικούς του Νοσοκομείου.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr ΣΤΟ Google News

Τα δημοφιλέστερα του 24ώρου

Σχόλια