Ειδήσεις

Παραμένει ζωντανή η επένδυση του εμπορικού στον καταυλισμό

Η επένδυση για το μεγάλο εμπορικό πάρκο στη περιοχή της Νέας Αλικαρνασσού εγκρίθηκε πανηγυρικά από το Δημοτικό Συμβούλιο.

Η επένδυση για το μεγάλο εμπορικό πάρκο στη περιοχή της Νέας Αλικαρνασσού εγκρίθηκε πανηγυρικά από το Δημοτικό Συμβούλιο.

Κι αυτό γιατί βάσει της νέας συμφωνίας που εγκρίθηκε από το Δημοτικό Συμβούλιο η εταιρεία θα συνεχίσει τον επόμενο χρόνο την πληρωμή του ενοικίου των 3.000 ευρώ το μήνα αντί για 40.000 ευρώ που προέβλεπε η αρχική συμφωνία μεταξύ Δήμου και επενδυτή από τη στιγμή που έως τώρα τουλάχιστον δεν έχει γίνει κάτι ουσιαστικό για τη μετεγκατάσταση των Ρομά στην περιοχή.

Να σημειωθεί πως η σύμβαση εκμίσθωσης θα έχει ισχύ για ένα χρόνο έως 10 Απριλίου του 2018. Την εν λόγω σύμβαση ψήφισαν όλες οι παρατάξεις εκτός από τη Λαϊκή Συσπείρωση που μειοψήφισε.

>> ΔΙΑΒΑΣΤΕ: ΑΛΙΚΑΡΝΑΣΣΟΣ: ΘΕΛΟΥΝ ΕΜΠΟΡΙΚΟ ΠΑΡΚΟ ΣΤΗ ΘΕΣΗ ΤΟΥ ΚΑΤΑΥΛΙΣΜΟΥ

Πάντως στην έκτακτη συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου που έλαβε χώρα σήμερα το απόγευμα στις 4 δεν ειπώθηκε το παραμικρό αναφορικά με την πολυσυζητημένη μετεγκατάσταση των Ρομά από τον καταυλισμό. Μία κατάσταση που παραμένει επί δεκαετίες η ίδια.

Ρεπορτάζ: Λευτέρης Κουμαντάκης

Φωτογραφίες: Νίκος Χαλκιαδάκης

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr ΣΤΟ Google News

Τα δημοφιλέστερα του 24ώρου

Σχόλια