default-image

Κρήτη: «Σήκωσαν» ολόκληρο μαγαζί με αθλητικά είδη

Κρήτη
Κρήτη: «Σήκωσαν» ολόκληρο μαγαζί με αθλητικά είδη

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Ολόκληρο κατάστημα με αθλητικά είδη στα Χανιά «σήκωσαν» ένας άνδρας και μια γυναίκα, φεύγοντας σαν… κύριοι, με «λάφυρα» αξίας 10.000 ευρώ. Μάλιστα, η Αστυνομία δεν «έμεινε» εκεί, αλλά στο σπίτι τους βρέθηκαν από κάνναβη, κοσμήματα μέχρι και… αυτοσχέδια ράβδος.

Συγκεκριμένα, το πρωί της Τρίτης ένας άνδρας 30 ετών και μία γυναίκα 32 ετών, αλλοδαποί υπήκοοι Μαρόκο, «μπούκαραν» στο κατάστημα αθλητικών ειδών ενός 51χρονου άνδρα, στα Χανιά και «σήκωσαν» αθλητικά είδη συνολικής χρηματικής αξίας 10.000 ευρώ.

Βέβαια… δε στάθηκαν και τόσο τυχεροί, καθώς την ίδια ημέρα συνελήφθησαν, με τους Αστυνομικούς έκπληκτοι, έπειτα από έρευνα στο σπίτι και στους χώρους που χρησιμοποιούσαν, να ανακαλύπτουν μια αυτοσχέδια ράβδο, μέρος των αφαιρεθέντων αντικειμένων, μικροποσότητα κάνναβης, αλλά και κοσμήματα.

Τα αφαιρεθέντα αθλητικά είδη αποδόθηκαν στον ιδιοκτήτη τους.

Αναλυτικά το δελτίο της Αστυνομίας:

Η ανάλυση του τρόπου δράσης και η εμπεριστατωμένη έρευνα των αστυνομικών  της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Χανίων, είχαν ως αποτέλεσμα την άμεση εξιχνίαση κλοπής, που διαπράχθηκε, χθες (04.04.2017) σε κατάστημα της πόλης των Χανίων.

Για την υπόθεση αυτή, κατηγορούνται δύο αλλοδαποί υπήκοοι Μαρόκο (30χρονος και 32χρονη), οι οποίοι συνελήφθησαν και σε βάρος τους σχηματίστηκε δικογραφία για τα κατά περίπτωση αδικήματα της κλοπής, της κατοχής ναρκωτικών ουσιών και για παραβάσεις της νομοθεσίας περί όπλων.

Ειδικότερα, την 04.04.2017 άγνωστα άτομα αφαίρεσαν από χώρο καταστήματος ιδιοκτησίας 51χρονου ημεδαπού, αθλητικά είδη συνολικής χρηματικής αξίας 10.000 ευρώ.

Από την αστυνομική έρευνα και προανάκριση της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Χανίων, προέκυψε ότι ο 30χρονος και η 32χρονη εμπλέκονται στην συγκεκριμένη υπόθεση.

Από αστυνομικούς της ανωτέρω Υπηρεσίας, εντοπίστηκε ο 30χρονος και στην κατοχή του βρέθηκε και κατασχέθηκε μικροποσότητα κάνναβης, ενώ σε έρευνα που ακολούθησε στην οικία και σε χώρους που χρησιμοποιεί η 32χρονη, βρέθηκαν και κατασχέθηκαν αυτοσχέδια ράβδος, μέρος των αφαιρεθέντων αντικειμένων, μικροποσότητα κάνναβης και κοσμήματα την κατοχή των οποίων δεν μπορούσε να δικαιολογήσει.

Τα αφαιρεθέντα αντικείμενα αποδόθηκαν στον παθόντα.

Η προανάκριση διενεργείται από την Υποδιεύθυνση Ασφαλείας Χανίων, ενώ οι συλληφθέντες θα οδηγηθούν στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Ηρακλείου.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News