default-image

Survivor: Αυτοί είναι οι 3 υποψήφιοι προς αποχώρηση- video

Life
Survivor: Αυτοί είναι οι 3 υποψήφιοι προς αποχώρηση- video

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Μετά από έναν συγκλονιστικό αγώνα στο Survivor οι Διάσημοι κέρδισαν το έπαθλο της ασυλίας και οι Μαχητές κλήθηκαν να ψηφίσουν συμπαίκτες τους προς αποχώρηση.

Απίστευτη πρόκληση του Χανταμπάκη στον Βασάλο! Μαλλιά κουβάρια με τον μισθοφόρο!

Ο Πάνος Αργιανίδης με 4 ψήφους είναι ο πρώτος προτεινόμενος. Λόγω ατομικής ασυλίας, η Ελισάβετ Αϊνατζιόγλου ψήφισε τον Κωνσταντίνο Βασάλο και ο Ορέστης Τσανγκ τον Κώστα Αναγνωστόπουλο.

Άγριος καβγάς  μεταξύ των Μαχητών του Survivor

Άγριος καβγάς ξέσπασε μεταξύ των Μαχητών του Survivor μετά το τέλος του αγωνίσματος, στο οποίο οι Διάσημοι κέρδισαν την ασυλία μετά από ένα συναρπαστικό παιχνίδι.

Υποψήφιοι προς αποχώρηση Πάνος Αργιανίδης, Κωνσταντίνος Βασάλος και Κώστας Αναγνωστόπουλος!

Οι Μαχητές συγκεντρώθηκαν προκειμένου να μιλήσουν για το συμβούλιο του νησιού και την ψηφοφορία, ωστόσο, η μία κουβέντα έφερε την άλλη και γρήγορα έγιναν όλοι μπάχαλο μεταξύ τους.

Ο Πάνος Αργιανίδης, σε μια πρωτοφανή έκρηξη, που όμοιά της δεν έχουμε ξαναδεί από τον ίδιο μέσα στο παιχνίδι, μίλησε κατά του Κώστα Αναγνωστόπουλου, ο οποίος απάντησε σε έντονο ύφος.

Στον καβγά μπλέχτηκε επίσης και η Ελισάβετ Αϊνατζιόγλου που τσακώθηκε με τον Πάνο και παραλίγο να δημιουργηθεί σύρραξη μεταξύ τους, καθώς οι τόνοι είχαν ανέβει επικίνδυνα.

Η Ειρήνη Παπαδοπούλου "αδειάζει" του Διάσημους και «στηρίζει» τους Μαχητές!

Στο συμβούλιο του Survivor πάντως η Ειρήνη Παπαδοπούλου "άδειασε" τους συμπαίκτες της και εξήγησε τους λόγους που θα ήθελε να πάει στους Μαχητές.

«Ήθελα να πάω στην άλλη ομάδα και γι' αυτό προτάθηκα από μόνη μου. Ισχύει αυτό και για πολλούς λόγους. Ένας λόγος είναι ότι θα ήθελα να βοηθήσω και ο δεύτερος είναι ότι όσο παρατηρώ τα παιδιά στο συμβούλιο γιατί δεν συμβιώνω μαζί τους είναι ειλικρινέστατα, λένε αλήθειες. Έχω νιώσει ότι η αλήθεια μου μπορεί να ενοχλεί και την έχω καταπιεί πολλές φορές και δεν θα ήθελα να νιώθω καταπίεση. Εγώ θα ήθελα περισσότερη αλήθεια, να μιλάμε στρέιτ ο ένας στον άλλον», είπε η Ειρήνη Παπαδοπούλου.

Ευρυδίκη Βαλαβάνη: «Εγώ αυτά τα ακούω για πρώτη φορά, δεν έχουμε συζητήσει κάτι τέτοιο με την Ειρήνη. Θα ήθελα αν έχει κάποιο παράπονο ή πρόβλημα από έναν από εμάς να μας το συζητήσει, έτσι θεωρώ εγώ».

Δείτε στο βίντεο όλα όσα είπαν οι παίκτες μετά την ανακοίνωση του αποτελέσματος!

zappit

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News