default-image

Συνάντηση των τεσσάρων "μεγάλων" με Βασιλειάδη

Ποδόσφαιρο
Συνάντηση των τεσσάρων "μεγάλων" με Βασιλειάδη

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Πρόσκληση στους τέσσερις «μεγάλους» (Ολυμπιακό, Παναθηναϊκό, ΑΕΚ και ΠΑΟΚ), αλλά και στην ηγεσία της Σούπερ Λίγκας, την οποία και αποδέχθηκαν άπαντες, απηύθυνε ο υφυπουργός Αθλητισμού, Γιώργος Βασιλειάδης, για ραντεβού στο γραφείο του τελευταίου, προκειμένου να συζητηθούν όλα τα «καυτά» θέματα του ελληνικού ποδοσφαίρου!

Η εν λόγω συνάντηση θα γίνει, πιθανότατα, τη Μεγάλη Δευτέρα και στο γραφείο του υφυπουργού αναμένεται να παραβρεθούν οι: Γιάννης Βρέντζος (Ολυμπιακός), Χρήστος Παναγόπουλος (Παναθηναϊκός), Μάκης Γκαγκάτσης (ΠΑΟΚ), Μηνάς Λυσάνδρου (ΑΕΚ), καθώς και οι Γιώργος Στράτος (πρόεδρος Σούπερ Λίγκας) και Βασίλης Γκαγκάτσης (διευθύνων σύμβουλος της Λίγκας).

Στο… τραπέζι θα πέσουν όλα τα θέματα που απασχολούν το ελληνικό ποδόσφαιρο και κυρίως, θα συζητηθεί ό,τι αφορά την ιστορική απόφαση του Διοικητικού Συμβουλίου της Super League για αναδιάρθρωση, με τις 14 ομάδες στη μεγάλη κατηγορία από τη μεθεπόμενη περίοδο και τα πλέι οφ για την ανάδειξη και του πρωταθλητή, αλλά και το «ανοικτό», μεγάλο θέμα της ανακατανομής των τηλεοπτικών χρημάτων.

Ένα ζήτημα μείζονος σημασίας για τις «μικρομεσαίες» ΠΑΕ. Είναι σίγουρο, εξάλλου, πως θα τεθεί επί τάπητος και το θέμα της διαιτησίας.

Πηγή: www.sport-fm.gr

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News