default-image

Κρήτη: Ο 4χρονος Γιώργος μας χρειάζεται και δεν τον αφήνουμε

Χανιά
Κρήτη: Ο 4χρονος Γιώργος μας χρειάζεται και δεν τον αφήνουμε

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Παιδάκια στην ηλικία του παίζουν ανέμελα και γεύονται κάθε στιγμή της ζωής. Για το μικρό Γιώργο ωστόσο, μία περιπέτεια με την υγεία του δεν τον αφήνει να απολαύσει όλη την αθωότητα και την χαρά που διακατέχει αυτήν την τόσο τρυφερή ηλικία.

Σε ηλικία μόλις 4 ετών διαγνώστηκε με όγκο στην κοιλιακή χώρα και έκτοτε δίνει μεγάλο αγώνα για την ίδια του τη ζωή.

Έχουν υπάρξει ήδη, χειρουργεία και πολλές θεραπείες ανά την Ελλάδα, όμως αυτήν την φορά η κατάσταση της υγείας του απαιτεί την μεταφορά του στο εξωτερικό και συγκεκριμένα στο Παρίσι ώστε να συνεχίσει την μάχη αυτή με αυτοπεποίθηση και περίσσια θέληση για ζωή.

Το μόνο σίγουρο είναι ότι η μακροχρόνια παραμονή, οι θεραπείες και τα χειρουργεία που έχουν εξοντώσει οικονομικά την οικογένεια του θα συνεχιστούν. Για τον λόγο αυτό φορείς και πολίτες κινητοποιούνται και μέσω εκδηλώσεων αγάπης στέκονται αρωγοί στον αγώνα του 4χρονου και της οικογένειας του.

Ακούστε τι ανέφεραν στο Ράδιο 9,84 το μέλος του πολιτιστικού συλλόγου Μιλάτου  Νεκταρία Ζερβάκη και ο πρόεδρος της Αθλητικής Ένωσης Νεάπολης Κώστας Καστελιανάκης.

Ποδοσφαιρικός αγώνας αγάπης

Συγκεκριμένα το πρώτο ραντεβού έχει δοθεί την ερχόμενη Πέμπτη , στις 6 Απριλίου και ώρα  16:00 μ.μ., στο Δημοτικό Στάδιο Νεαπόλεως Λασιθίου "Περικλή Μελιδονιώτη". Εκεί όπου θα πραγματοποιηθεί ποδοσφαιρικός αγώνας αγάπης μαζί  με τον Πανελλήνιο Σύνδεσμο Αμειβομένων Ποδοσφαιριστών και συγκεκριμένα αντιπροσωπευτική ομάδα παικτών που συμμετείχαν  στην Εθνική Ελλάδος 2004 μαζί με καταξιωμένους παίκτες του ποδοσφαιρου ( Καραγκούνης, Μπασινάς, Γεωργάτος, Κυριάκος, Γιαννακοπουλος, Μαχλας, Νιοπλιας, Χανιωτακης, Χατζηνικολάου, Μαρινακης, Φρατζέσκος, Κιάσσος, Βόκολος).

Τραγουδάμε για το μικρό Γιώργο

Ενώ μία ημέρα αργότερα , την Παρασκευή στις 7 Απριλίου στις 20.00 "Τραγουδάμε για τον μικρό Γιώργο" στο Κέντρο εκδηλώσεων Αετός στην Ταρμαρο Σίσι Λασιθίου με Κρητικούς καταξιωμένους καλλιτέχνες που συμμετεχουν αφιλοκερδώς. (Στεφανάκης Τριαντάφυλλος, Πετσάκης - Κακουδάκης, Μπετίνης Δημήτρης, Σουλαδάκης Κωστής κ.ά.)

Το μήνυμα των διοργανωτών είναι :Όλοι μαζί προσπαθούμε για τον μικρό Γιώργο , ηλικίας 4 χρόνων, ο οποίος διαγνώσθηκε με όγκο στην κοιλιακή χώρα ο οποίος εξακολουθεί να δίνει το δικό του αγώνα με χειρουργεία και πολλές θεραπείες ανά την Ελλάδα

Και αναλυτικότερα όπως αναφέρουν σε ανακοίνωση τους : "Σε κάθε δράση μας που ως κύριο χαρακτηριστικό της έχει την αλληλεγγύη και την κοινωνική προσφορά, προσπαθούμε η οργάνωση της να γίνεται με μηδενικό κόστος, προκειμένου τα χρήματα που θα συγκεντρωθούν, να διατεθούν αποκλειστικά και μόνο για το σκοπό τον οποίο υλοποιείται.      Γνωρίζοντας την ευαισθησία και τον ανθρωπισμό που διαθέτει η κοινωνία μας είμαστε σίγουροι πως θα ανταποκριθείτε στο κάλεσμα μας και θα στηρίξετε με την παρουσία σας και τις δύο εκδηλώσεις."

Διοργανωτές της εκδήλωσης είναι :

1) Αναπτυξιακός Σύλλογος Σισίου

      2) Πολιτιστικός Σύλλογος Βραχασιου "Αναύλοχος"

      3) Moρφωτικός Σύλλογος Μιλάτου

      4) Αθλητικός Όμιλος Βραχασίου "ΑΟΒ"

 5)      Πολιτιστικός  Σύλλογος Μαλίων

      6) Σύλλογος Γυναίκων Μαλίων "Εστια"

      7) Πολιτιστικός Σύλλογος Μοχού "Ξυνοχοντρος και Μουζουδιά"

 8)      Σύλλογος Γονέων και Κηδεμόνων Σισίου

 9)      Αγροτικός Συνεταιρισμός Βραχασίου

 10)Σύλλογος Γυναικών Οροπεδίου Λασιθίου "ΡΕΑ"

 11) Αθλητική Ένωση Νεάπολης

Επιμέλεια: Βάλια Μπούη

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News