Ειδήσεις

Απαγωγή: Παράπλευρες "απώλειες" στο Χρηματιστήριο

Συνεχίζονται οι έρευνες της Αστυνομίας για τον εντοπισμό του 54χρονου επιχειρηματία. Γιατί υπήρξε προσωρινή αναστολή διαπραγμάτευσης των μετοχών.

Συνεχίζονται οι έρευνες της Αστυνομίας για τον εντοπισμό του 54χρονου επιχειρηματία που απήχθη από το Ηράκλειο την περασμένη Πέμπτη.

Πέρα από την αγωνία της οικογένειας για τον εντοπισμό του επιχειρηματία υπάρχουν και παράπλευρες απώλειες.

Αναστολή διαπραγμάτευσης των μετοχών

Το Χρηματιστήριο Αθηνών αποφάσισε την προσωρινή αναστολή διαπραγμάτευσης των μετοχών της εταιρείας Πλαστικά Κρήτης ΑΒΕΕ από σήμερα, Τρίτη 4 Απριλίου 2017, καθώς παρατηρήθηκε ασυνήθιστα υψηλή προσφορά σε σχέση με την συναλλακτική δραστηριότητα των μετοχών της.

Η συγκεκριμένη απόφαση ελήφθη σύμφωνα με το ΑΠΕ-ΜΠΕ προκειμένου να διασφαλιστεί ότι δεν απειλείται η εύρυθμη λειτουργία της αγοράς, η προστασία των συμφερόντων των επενδυτών και δεν διαταράσσεται η ομαλή λειτουργία του μηχανισμού αποτελεσματικής διαμόρφωσης τιμής.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

Το Χρηματιστήριο Αθηνών, καθώς παρατηρήθηκε ασυνήθιστα υψηλή προσφορά σε σχέση με την συναλλακτική δραστηριότητα των μετοχών της εταιρίας "ΠΛΑΣΤΙΚΑ ΚΡΗΤΗΣ ΑΒΕΕ",  αποφάσισε την προσωρινή αναστολή διαπραγμάτευσης των μετοχών,  από την Τρίτη 4 Απριλίου 2017, προκειμένου να διασφαλιστεί ότι δεν απειλείται η εύρυθμη λειτουργία της αγοράς, η προστασία των συμφερόντων των επενδυτών και δεν διαταράσσεται η ομαλή λειτουργία του μηχανισμού αποτελεσματικής διαμόρφωσης τιμής.Από την ίδια ημερομηνία αναστέλλεται και η διαπραγμάτευση του προϊόντος δανεισμού των μετοχών της εν λόγω εταιρείας.

>> ΔΙΑΒΑΣΤΕ: ΠΟΥ ΣΤΡΕΦΟΝΤΑΙ ΟΙ ΕΡΕΥΝΕΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΠΑΓΩΓΗ

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr ΣΤΟ Google News

Τα δημοφιλέστερα του 24ώρου

Σχόλια