default-image

Είχε στο σπίτι του 1 κιλό καπνό & 40 γραμ. στις τσέπες του

Κρήτη
Είχε στο σπίτι του 1 κιλό καπνό & 40 γραμ. στις τσέπες του

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Με σχεδόν 1 κιλό παράνομο καπνό «πιάστηκε» ένας 54χρονος στο Ρέθυμνο, ο οποίος μάλιστα τα 40 γραμμάρια τα κουβαλούσε πάνω του.

Συγκεκριμένα, το απόγευμα της Δευτέρας ένας πραγματοποιήθηκε έλεγχος στον 54χρονο και στην κατοχή του βρέθηκαν 40 γραμμάρια καπνού, ενώ έπειτα από έρευνα και στο σπίτι του βρέθηκαν άλλα 900 γραμμάρια παράνομου καπνού.

Αναλυτικά το Δελτίο της Αστυνομίας:

Συνελήφθη, χθες (03.04.2017) το απόγευμα, στο Ρέθυμνο από αστυνομικούς του Τμήματος  Αστυνομικών  Επιχειρήσεων Μυλοποτάμου, 54χρονος αλλοδαπός υπήκοος Αλβανίας, για παραβάσεις της Νομοθεσίας περί Τελωνειακού Κώδικα.

Ειδικότερα, χθες (03.04.2017) το απόγευμα, από αστυνομικούς της ανωτέρω Υπηρεσίας, πραγματοποιήθηκε έλεγχος στον 54χρονο και στην κατοχή του βρέθηκαν και κατασχέθηκαν 40 γραμμάρια καπνού.

Ακολούθησε έρευνα στην οικία του 54χρονου, όπου κατά τη διάρκεια αυτής βρέθηκαν και κατασχέθηκαν 900 γραμμάρια καπνού, τα οποία δεν έφεραν την απαιτούμενη ειδική ταινία φόρου κατανάλωσης και ως εκ τούτου στερούνται τελωνειακού ελέγχου.

Ανωτέρω ποσότητα καπνού κατασχέθηκε και θα αποσταλεί στο Τελωνείο Ρεθύμνου.

Η προανάκριση διενεργείται από το Τμήμα Ασφαλείας Γεροποτάμου Ρεθύμνου και ο συλληφθείς θα οδηγηθεί στην Εισαγγελία  Πλημμελειοδικών Ρεθύμνου.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News