default-image

Καυτό φιλί μετά από πρόταση γάμου σε γήπεδο της Κρήτης - vid

Κρήτη
Καυτό φιλί μετά από πρόταση γάμου σε γήπεδο της Κρήτης - vid

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Έναν πρωτότυπο τρόπο για να κάνει πρόταση γάμου στην αγαπημένη του, Μαίρη Πάρου, σκέφθηκε και έκανε πράξη ο έμπειρος ποδοσφαιριστής του Κόρακα Νεκτάριος Ρηγάκης!

Το σκηνικό στήθηκε λίγο πριν την έναρξη του β' ημιχρόνου στον αγώνα του Κόρακα με το Ασήμι στο γήπεδο της Πόμπιας και στο… κόλπο ήταν άπαντες, ακόμα και ο διαιτητής του αγώνα!

Ο Νεκτάριος Ρηγάκης μπήκε ως αλλαγή στον αγώνα και αμέσως έτρεξε κάτω από την κερκίδα, εκεί που είχε κρυμμένα τα απαραίτητα για την πρόταση γάμου, ένα δαχτυλίδι αρραβώνων και μία ανθοδέσμη.

Με τη βοήθεια μίας σκάλας ανέβηκε στην κερκίδα, εκεί όπου η εκλεκτή της καρδιάς του τον είδε ξαφνικά μπροστά της να την ζητά επίσημα σε γάμο!

Η συγκίνηση ήταν έκδηλη τόσο για το ευτυχισμένο ζεύγος όσο και για τους συγγενείς και φίλους οι οποίοι ήταν μαζί τους και τους αγκάλιασαν, δίνοντάς τους τις ευχές τους.

Πάντως στη σκάλα ανέβηκε και ο διαιτητής Δημήτρης Ρεμιδιανάκης, δείχνοντας κίτρινη κάρτα στον Νεκτάριο Ρηγάκη, όχι ασφαλώς για την πρόταση γάμου αλλά θέλοντας κι εκείνος με αυτός τον τρόπο να τον επαινέσει και να του στείλει τις εγκάρδιες ευχές του!

Το ίδιο έκαναν στη συνέχεια όλοι οι συμπαίκτες του στον Κόρακα αλλά και οι αντίπαλοι ποδοσφαιριστές του Ασημίου, βιώνοντας μια από τις πιο όμορφες σκηνές φέτος στα γήπεδα του τοπικού ποδοσφαίρου…

Ρεπορτάζ: Μάνος Βαρδαλαχάκης

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News