default-image

Ο Μανόλης Στεφανουδάκης σκέφτεται πάντα τον συνάνθρωπο!

Σπορ
Ο Μανόλης Στεφανουδάκης σκέφτεται πάντα τον συνάνθρωπο!

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Χωρίς "ανάσα" συνεχίζει τις προπονήσεις του ο "πλανητάρχης" του κρητικού αθλητισμού Μανόλης Στεφανουδάκης που μπορεί να ήταν για αρκετές μέρες στο θερμό Ντουμπάι αλλά επιστρέφοντας στην Ελλαδα και την Κρητη δε θέλησε να "κλέψει" ούτε μία μέρα για να ξεκουραστεί!

Ο Μανόλης συνεχίζει τη σκληρή δουλειά ενώ μιλώντας στη "Ν.Κ." για τις επιδόσεις του στα Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα απέφυγε τα μεγάλα λόγια και είπε χαρακτηριστικά: "Δεν μπορώ να πω ότι οι αντίπαλοί μας (μιλάει στον πληθυντικό αν και κάνει ατομικό αγώνισμα) στο Ντουμπάι ήταν τα μεγάλα ονόματα. Ωστόσο είναι βέβαιο πως μας ενδιαφέρει να έχουμε προσεχώς δυνατούς αντίπαλους καθώς έτσι μεγαλώνει η ένταση στους αγώνες και είναι σημαντικό. Θα θέλαμε δηλαδή να έχουμε αγώνες με μεγαλύτερο συναγωνισμό πριν έρθει η ώρα για το Παγκόσμιο".

Να θυμίσουμε πως ο Μανόλης Στεφανουδάκης με το  4 στα 4  στο Ντουμπάι έδειξε πως παραμένει σε φουλ φόρμα ωστόσο πάντα κρατάει χαμηλούς τόνους! Μετά τα τρία χρυσά, δύο στη σφαιροβολία και ένα στον ακοντισμό, ο Στεφανουδάκης πήρε άλλο ένα χρυσό πετώντας το ακόντιό πιο μακριά από όλους στα Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα όπου έβαλε τη σφραγίδα του.

Στη συμμετοχή του στο Sharjah 7th International Open Athletics Meeting, ο Στεφανουδάκης, απογείωσε  το  ακόντιό στα 29,13 κερδίζοντας το τέταρτο χρυσό μετάλλιό του, στο κοσμοπολιτικο Ντουμπάι όπου πήρε μέρος σε δυο διαφορετικά μίτινγκ στίβου!

              Έδειξε την ευαισθησία του

Ο Μανόλης Στεφανουδάκης είναι ένας άνθρωπος γνωστός για τις ευαισθησίες του που πάντα σκέφτεται και τον συνανθρώπο. Θέλησε λοιπόν μέσω του neakriti.gr να ευχηθεί "μέσα από την καρδιά του ό, τι καλύτερο" στην οικογένεια του κρητικού επιχειρηματία που περνάει δύσκολες μέρες και ώρες! Ο Στεφανουδάκης-για όσους δεν το γνωρίζουν-δεν είναι μόνο αθλητής του σωματείου ΑμΕΑ "Μεγαλόνησος". Είναι ο μπροστάρης στην προσπάθεια που κάνει στη Μεσσαρά ο σύλλογος "Μέλλον" και σε ένα θεάρεστο έργο για την κοινωνία!

* Να ευχαριστήσουμε τον Στέλιο Χανιωτάκη από το Τυμπάκι για την έκτακτη συνεργασία του για το θέμα με τον χρυσό Παραολυμπιονίκη του Ρίο και Παγκόσμιο Πρωταθλητή...

Ρεπορτάζ: Γιώργος Μιμίκος

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News