default-image

Χανιά: 26χρονος έκλεβε τάματα πιστών από εκκλησίες

Κρήτη
Χανιά: 26χρονος έκλεβε τάματα πιστών από εκκλησίες

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Ούτε ιερό, ούτε όσιο είχε 26χρονος Γεωργιανός ο οποίος έκλεβε από σπίτια και επιχειρήσεις μέχρι τα τάματα πιστών από εκκλησίες.

Τις επτά υποθέσεις κλοπών και ακόμη τέσσερις περιπτώσεις απόπειρας κλοπής, εκκλησίες , καταστήματα, ιδιωτικές επιχειρήσεις και σπίτια στην ευρύτερη περιοχή του Δήμου Χανίων, εξιχνίασε ύστερα από μεθοδική έρευνα η Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Χανίων.Για τις υποθέσεις αυτές, συνελήφθη το βράδυ του Σαββάτου από αστυνομικούς 26χρονος αλλοδαπός Γεωργιανός κατηγορούμενος για διακεκριμένες περιπτώσεις κλοπών.

Συγκεκριμένα το βράδυ της Παρασκευής άγνωστος δράστης αφαίρεσε από κατάστημα πορτοφόλι 63χρονου. Ωστόσο από την αστυνομική έρευνα προέκυψε ότι ο 26χρονος ήταν «πίσω» από την κλοπή και άμεσα εντοπίστηκε και συνελήφθη, στο πλαίσιο της αυτόφωρης διαδικασίας από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Χανίων.

Από την προανάκριση και την ανάλυση του τρόπου δράσης, προέκυψε ότι ο 26χρονος από τις 08.03.2017 έως και τις 24.03.2017, προέβη σε συνολικά έξι κλοπές και τέσσερις απόπειρες κλοπών, αφαιρώντας αφιερώματα πιστών από Ιερό Ναό και χρήματα, ηλεκτρονικές συσκευές από καταστήματα, ιδιωτικές επιχειρήσεις και σπίτια, προκαλώντας ταυτόχρονα και φθορές.

Η προανάκριση διενεργείται από την Υποδιεύθυνση Ασφαλείας Χανίων, ενώ ο συλληφθείς οδηγείται στον Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Χανίων.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News