default-image

Άγρια καταδίωξη με νεκρό μετά από ληστεία θρίλερ

Άγρια καταδίωξη με νεκρό μετά από ληστεία θρίλερ

Ληστεία θρίλερ και άγρια καταδίωξη, που κατέληξε στη σύλληψη δύο δραστών, οι οποίοι προσπαθούσαν να διαφύγουν πηδώντας από μπαλκόνι σε μπαλκόνι πολυκατοικίας, σημειώθηκε στις 10:10, στη συμβολή των οδών Μουσών και Θησέως στο Παλαιό Φάληρο.

Οι δύο συνελήφθησαν, ο τρίτος που σύμφωνα με πληροφορίες έπεσε από τον 7ο όροφο στο κενό σκοτώθηκε και ο τέταρτος αναζητείται.

Όπως έγινε γνωστό απο την αστυνομία, άγνωστοι εισέβαλαν σε διαμέρισμα του 8ου ορόφου πολυκατοικίας, όπου μένει ηλικιωμένο ζευγάρι και με την απειλή πιστολιού επιχείρησαν να τους ληστέψουν.

Προφανώς, όμως, κάτι αντελήφθη ο γιος του ζευγαριού, ο οποίος μένει στο επάνω διαμέρισμα, και τηλεφώνησε στην Άμεση Δράση. Επιτόπου έσπευσαν περιπολικά και μοτοσικλετιστές της Ομάδας ΔΙΑΣ και οι αστυνομικοί απέκλεισαν την περιοχή, πριν προλάβουν να φύγουν οι ληστές.

Δύο δράστες προσπάθησαν να διαφύγουν από τα μπαλκόνια διπλανών διαμερισμάτων, αλλά εγκλωβίστηκαν από τους αστυνομικούς και συνελήφθησαν.Πρόκειται για Γεωργιανούς, οι οποίοι οδηγήθηκαν στο Τμήμα Ασφαλείας της περιοχής, όπου κρατούνται.

Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ- protothema.gr

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News