Ειδήσεις

Κρήτη: Αγωνιά η οικογένεια του 36χρονου Μάνου που αγνοείται

Μυστήριο εξακολουθεί να καλύπτει την εξαφάνιση ενός Ηρακλειώτη, τα ίχνη του οποίου έχουν χαθεί εδώ και μέρες.

Ο λόγος για τον 36χρόνο Μάνο Βρυθιά τον οποίο αναζητά από την περασμένη Πέμπτη η οικογένεια του που ζει ώρες αγωνίας και αν και έχει ψάξει παντού δεν έχει καταφέρει ακόμη να εντοπίσει το δικό της άνθρωπο.

Ο Μάνος εξαφανίστηκε το βράδυ της Πέμπτης δίχως να πάρει μαζί του κινητό τηλέφωνο αλλά ούτε και αυτοκίνητο.

Φορούσε ένα γκρι φούτερ, μαύρη φόρμα και μαύρα αθλητικά παπούτσια.

«Έχουμε να ακούσουμε και να δούμε το Μάνο από το βράδυ της Πέμπτης. Τον ψάξαμε παντού αλλά δεν βρήκαμε τίποτα. Το πρωί της Παρασκευή, πήγαμε στην αστυνομία και δηλώσαμε την εξαφάνιση του αλλά μέχρι στιγμής δεν έχουμε ευχάριστα νέα,» αναφέρει στο neakriti.gr η αδερφή του αγνοούμενου Αργυρώ Βρυθιά.

Οι έρευνες έχουν επικεντρωθεί από τις αρχές και στις πυλες εισόδου και εξόδου του νησιού. Σύμφωνα και με το λιμενάρχη Ηρακλείου κ. Δουβή: "Από την αστυνομία μας ειδοποίησαν από την πρώτη στιγμή και ξεκινήσαμε αμέσως έρευνες, κυρίως κατά την επιβίβαση των πολιτών στα πλοία. Ενώ ανάλογο σήμα στάλθηκε και στα υπόλοιπα λιμεναρχεία της Κρήτης".

Μάλιστα η οικογένεια έχει κάνει σχετική ανάρτηση στο  Faceboook: "Manos Vrithias Αγνοείται από το βράδυ της Πέμπτης 30 Μαρτίου, αν τον έχει δει κάποιος ας επικοινωνήσει στο 2810241072. Παρακαλώ κοινοποιήστε όλοι για να μπορέσουμε να τον βρούμε".

Ρεπορτάζ: Βάλια Μπούη

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr ΣΤΟ Google News

Τα δημοφιλέστερα του 24ώρου

Σχόλια