default-image

Νίκες για ΠΑΟΚ και Ηρακλή, ισοπαλία στο Αγρίνιο

Ποδόσφαιρο
Νίκες για ΠΑΟΚ και Ηρακλή, ισοπαλία στο Αγρίνιο

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Στα απογευματινά ματς της Σούπερ Λίγκας, ο ΠΑΟΚ και ο Ηρακλής πήραν τρίποντα ενώ ισόπαλο ολοκληρώθηκε το παιχνίδι Παναιτωλικός-Αστέρας Τρίπολης.

Στην Τούμπα, ο ΠΑΟΚ με μια… επαγγελματική εμφάνιση, επικράτησε 2-0 της ΑΕΛ, πετυχαίνοντας την έκτη διαδοχική νίκη του στην Τούμπα. Ο Κάνιας με το πρώτο γκολ στην καριέρα του άνοιξε το σκορ, για να έρθει ο Πέλκας λίγο πριν το φινάλε να διαμορφώσει το τελικό αποτέλεσμα.

Ο Ηρακλής, παρά τα… χιλιάδες προβλήματά τους, πέρασε από την Κέρκυρα (0-3), ωστόσο για να ελπίζει στην παραμονή πρέπει η διοίκησή του να τακτοποιήσει τις οφειλές της, ύψους 46.000 ευρώ, στους πρώην ποδοσφαιριστές της, Μπουκουβάλα (32.000) και Λαδά (14.000), προκειμένου να μην ισχύσει η αφαίρεση των 6 βαθμών, που, ουσιαστικά, θα σημάνει και τον υποβιβασμό του.  Σε ό,τι αφορά το ματς, στις μοναδικές, δύο φάσεις του πρώτου ημιχρόνου(!), ο «Γηραιός» κατάφερε να πετύχει δύο γκολ, στο 35' με τον Λεοζίνιο και στο 40' με τον Δώνη -με τον Αραμπατζή να κάνει τραγικά λάθη σε αμφότερα τα τέρματα που δέχτηκε. Το… κερασάκι στην τούρτα για την ομάδα του Σάββα Παντελίδη πέτυχε ο Κούρος στο 76'.

Στο Αγρίνιο, ο Παναιτωλικός έφερε ισοπαλία 1-1 με τον Αστέρα Τρίπολης, με τους Αρκάδες να χάνουν την μεγάλη ευκαιρία για να κάνουν το πλέον αποφασιστικό βήμα παραμονής στη Σούπερ Λίγκα. Η ομάδα του Βεργέτη παρουσιάστηκε «μεταμορφωμένη» στο δεύτερο μέρος, κατάφερε με απευθείας εκτέλεση φάουλ του Μάσα (69') να απαντήσει σε αυτή του Ρέι (4' κι ενώ η μπάλα κόντραρε), όμως έχασε ένα «σκασμό» ευκαιρίες για να φέρει τα πάνω-κάτω, με αποτέλεσμα να μείνει ως το τέλος το 1-1 στο Αγρίνιο.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News