default-image

Αφιερωμένη η νίκη της ομάδας πόλο του ΟΦΗ

Σπορ
Αφιερωμένη η νίκη της ομάδας πόλο του ΟΦΗ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Επέστρεψε στις νίκες η ομάδα πόλο του ΟΦΗ, η οποία επικράτησε εκτός έδρας του Ιωνικού Νικαίας με 6-10 στο πλαίσιο της 10ης αγωνιστικής της Α2 υδατοσφαίρισης των ανδρών.

Η κρητική ομάδα συνεχίζει να παλεύει για την πρόκρισή της στα πλέι οφ παρότι οι δύο τελευταίες ήττες την έφεραν αρκετά πίσω.

Όσον αφορά στο παιχνίδι, ήταν αρκετά δυνατό και σκληρό ειδικά στο 1ο ημίχρονο, όπου οι γηπεδούχοι διατηρούσαν στη μεγαλύτερη διάρκεια ένα μικρό προβάδισμα. Στο 3ο οκτάλεπτο, ωστόσο, οι παίκτες του ΟΦΗ ανέβασαν την απόδοσή τους, προηγήθηκαν με 5-8 και στο τελευταίο οκτάλεπτο διατήρησαν αυτή τη διαφορά φτάνοντας σε μία άνετη νίκη.

Μία νίκη που είναι αφιερωμένη στον Άρη Γιγουρτάκη, ο οποίος έγινε μπαμπάς πριν μερικές ημέρες και δεν ταξίδεψε με την αποστολή. Οι παίκτες, το προπονητικό τιμ και ο έφορος της ομάδας, Μιχάλης Σπαγουλάκης, του εύχονται να χαίρεται την κόρη του.

Τα οκτάλεπτα: 2-2, 2-1, 1-5, 1-2.

Ιωνικός: Αργυρακούλης 1, Δράγωνας Β 1, Καρακάσης 2, Θέος 1, Δράγωνας Μ. 1.

ΟΦΗ: Τσαβολάκης, Παπανικολάου 2, Κόκκινος 2, Ιερωνυμάκης, Βασιλάκης 1, Γεωργόπουλος, Λεονταράκης Ζ., Λεονταράκης Μ., Κλήμος 5, Καβουσανός, Κλάδος, Βάλσαμος.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News