default-image

Καταγγέλλει επίθεση στο Καραϊσκάκη ο Πλατανιάς!

Ποδόσφαιρο
Καταγγέλλει επίθεση στο Καραϊσκάκη ο Πλατανιάς!

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

 Ανακοίνωση με ειρωνικό ύφος για τη φιλοξενία στο «Γεώργιος Καραϊσκάκης» εξέδωσε ο Πλατανιάς, καθώς σύμφωνα με πληροφορίες υπήρξε επίθεση από φουσκωτούς στη φυσούνα και στα αποδυτήρια κατά τη διάρκεια του ημιχρόνου του αγώνα με τον Ολυμπιακό!

Τα άσχημα γεγονότα είχαν ξεκινήσει από την πρώτη στιγμή που ο Πλατανιάς έφτασε στο γήπεδο, καθώς υπήρξαν απειλές προς την αποστολή της ομάδας, με την χανιώτικη ΠΑΕ να είναι έξαλλη με τα όσα συνέβησαν, ενώ για αυτό το λόγο και ο προπονητής Γιώργος Παράσχος δεν πήγε στη συνέντευξη Τύπου.

Να υπενθυμίσουμε ότι ο Πλατανιάς κοίταξε στα μάτια τον Ολυμπιακό και προηγήθηκε 0-1 στο ημίχρονο αλλά μέσα σε κλίμα εκφοβισμού, όπως περιγράφεται, δέχτηκε δύο γκολ στο β' ημίχρονο.

Σε ανακοίνωσή της η ΠΑΕ Πλατανιάς αναφέρει τα εξής:

«Η ΠΑΕ Πλατανιάς Χανίων αισθάνεται την ανάγκη να ευχαριστήσει θερμά την ΠΑΕ Ολυμπιακός για την άψογη φιλοξενία της στο σημερινό παιχνίδι στο γήπεδο «Γ. Καραϊσκάκης».

Κάποιες ελάχιστες εξαιρέσεις, όπως η επιτροπή «υποδοχής» στο πούλμαν, το κλίμα εκφοβισμού πάνω από την φυσούνα και από τον πάγκο της ομάδας μας, καθώς και οι προπηλακισμοί παικτών και μελών του τεχνικού επιτελείου στο ημίχρονο, επειδή ο Πλατανιάς «τόλμησε» να προηγηθεί κατά τη διάρκεια του αγώνα, δεν μπορούν να αμαυρώσουν την, κατά τα άλλα, άψογη ποδοσφαιρική βραδιά».

Ωστόσο υπάρχει δυσαρέσκεια και για τον διαιτητή Πραξιτέλη Ζαχαριάδη, ο οποίος παραδέχτηκε ότι άκουσε κάποιες φωνές στα αποδυτήρια στο ημίχρονο αλλά δεν έγραψε τίποτα στο φύλλο αγώνα.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News