Ειδήσεις

Το πρωταπριλιάτικο αστείο του neakriti.gr

Η αλήθεια για το μετεωρίτη που έπεσε στην Κρήτη και αναστάτωσε τους κατοίκους δίνοντας ταυτόχρονα και λύση στο μυστήριο του εκκωφαντικού θορύβου.

   O μετεωρίτης που έπεσε στην Κρήτη και αναστάτωσε τους κατοίκους των χωριών δίνοντας ταυτόχρονα και λύση στο μυστήριο του εκκωφαντικού θορύβου που ακουγόταν σε Πυργού και Ασίτες, αποδείχθηκαν… πρωταπριλιάτικο αστείο του neakriti.gr.

Ακόμη και ο εντυπωσιακός κρατήρας που διαμορφώθηκε αποτέλεσε αποτέλεσμα φωτομοντάζ , το οποίο όμως έπεισε κάποιους ότι υπήρξε «επισκέπτης» από το διάστημα στην Κρήτη!

>> ΔΙΑΒΑΣΤΕ:ΕΠΕΣΕ ΜΕΤΕΩΡΙΤΗΣ ΣΤΗΝ ΚΡΗΤΗ, ΔΟΘΗΚΕ ΕΞΗΓΗΣΗ ΣΤΟ ΘΟΡΥΒΟ

Στο «κόλπο» βέβαια για τις ανάγκες του «ρεπορτάζ» και ο γεωλόγος κ.Φασουλάς που κλήθηκε με πολύ χιούμορ να ερμηνεύσει το μοναδικό φαινόμενο που καταγράφηκε στην Κρήτη. Πολλοί ήταν μάλιστα που πείστηκαν από τις λεπτομερείς περιγραφές του κ.Φασουλά που σημείωσε ότι  «Παρατηρήσαμε ότι ο μετεωρίτης εντοπίστηκε στα Κρουσανιώτικα βουνά, ανάμεσα σε Πυργού και Ασίτες. Μάλιστα εκεί δημιουργήθηκε και ένας κρατήρας και χωρίς όμως να υπάρξει φωτιά αλλά σίγουρα η πτώση του ήταν η αιτία πρόκλησης του εκκωφαντικού θορύβου που αναστάτωσε τους κατοίκους.»

Το neakriti.gr εύχεται σε όλους καλό μήνα!

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr ΣΤΟ Google News

Τα δημοφιλέστερα του 24ώρου

Σχόλια