default-image

Στολίδι το νέο γυμναστήριο της Αστυνομίας στην Κρήτη - video

Κρήτη
Στολίδι το νέο γυμναστήριο της Αστυνομίας στην Κρήτη - video

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Αστυνομικοί και πολίτες με μια ενιαία στόχευση, κατάφεραν στον Άγιο Νικόλαο να δείξουν πως η συμβολή της κοινωνίας σε θέματα που άπτονται της λειτουργίας και ανάπτυξης των υπηρεσιών, είναι κομβική.

Έτσι τουλάχιστον προσέγγισε το θέμα ο γ.γ. του υπουργείου Προστασίας του Πολίτη που παραβρέθηκε στα εγκαίνια του γυμναστηρίου της αστυνομίας στο υπόγειο των εγκαταστάσεων του αστυνομικού τμήματος.

Τα εγκαίνια πραγματοποιήθηκαν με την παρουσία της ηγεσία της αστυνομίας και τον πρόεδρο της ένωσης αστυνομικών υπαλλήλων να εξηγεί πως η ολοκλήρωση του στόχου που εδώ και καιρό αποτελούσε στοίχημα, είχε αίσια έκβαση με την συνεισφορά αστυνομικών που εργάζονταν και εκτός βάρδιας για να ολοκληρωθούν οι εργασίες.

Το γυμναστήριο διαθέτει σύγχρονα μηχανήματα γυμναστικής, ενώ σημαντική θεωρείται και η ολοκλήρωση των εργασιών και στην αίθουσα εκπαίδευσης του αστυνομικού τμήματος. Και στους δύο χώρους δόθηκαν τα ονόματα των αστυνομικών που έπεσαν στο καθήκον το 1989 στην αιματηρή απόδραση από τις Φυλακές Νεάπολης, ενώ το παρών έδωσαν με διακριτικό τρόπο και μέλη των οικογενειών τους.

Ρεπορτάζ: Νίκος Παναγιωτόπουλος

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News