default-image

Ηλεία: Βρήκαν τεμαχισμένο πτώμα που είχε "εξαφανιστεί"

Ηλεία: Βρήκαν τεμαχισμένο πτώμα που είχε "εξαφανιστεί"

Μπροστά σε ένα απάνθρωπο θέαμα βρέθηκαν οι αστυνομικές αρχές της Ηλείας το απόγευμα της Παρασκευής, όταν εντόπισαν το τεμαχισμένο πτώμα ενός άνδρα, μέσα σε ένα λάκκο καλυμμένο με χώμα.

Το θύμα είχε εξαφανιστεί από τις 20 Μαρτίου και είχε δηλωθεί στις αρχές η εξαφάνισή του από φιλικά του πρόσωπα.

Οι αστυνομικοί κατάφεραν να συλλέξουν πληροφορίες, και αφού οδηγήθηκαν στο ενδεχόμενο του εγκλήματος κατάφεραν να φτάσουν στο σημείο όπου βρισκόταν θαμμένο το πτώμα, στην περιοχή της Βαρβάσαινας στην Ηλεία, σε ένα σημείο σε ορεινή αγροτική θέση, μέσα σε λάκκο όπου το πτώμα είχε καλυφθεί με χώμα.

Το θύμα, το οποίο πρόκειται για έναν Πακιστανό εργάτη ηλικίας περίπου 30 ετών, ήταν τεμαχισμένο από τους δολοφόνους του, που με άγνωστο εργαλείο τον είχαν κόψει στη μέση, καθώς επίσης είχαν κόψει το κεφάλι και το χέρι του.

Οι αποτρόπαιες εικόνες σόκαραν ακόμα και τους πιο έμπειρους αστυνομικούς που διαπίστωσαν πως είχαν φτάσει στην αποκάλυψη μιας πραγματικά πολύ σκληρής δολοφονίας.

Εκτιμάται πως ο θάνατος του Πακιστανού επήλθε από την περίοδο της εξαφάνισής του.

Οι πρώτες προσαγωγές

Μάλιστα, σε δύο προσαγωγές έχουν ήδη προχωρήσει οι αστυνομικοί της Ασφάλειας Πύργου, για την υπόθεση της δολοφονίας.

Οι δύο προσαχθέντες κρατούνται και ανακρίνονται στην Ασφάλεια Πύργου, ενώ δεν αποκλείεται μέσα στο επόμενο χρονικό διάστημα να υπάρξουν και συλλήψεις για τον φόνο.

Πηγή: ΑΠΕ - ΜΠΕ, ilialive.gr

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News