default-image

Η Μεσαρά τα δίνει όλα για τα μπαράζ ανόδου

Σπορ
Η Μεσαρά τα δίνει όλα για τα μπαράζ ανόδου

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Ολοκληρώνεται αύριο η κανονική περίοδος του 1oυ υποομίλου της Α2 Εθνικής κατηγορίας βόλεϊ των γυναικών, όμως τα σημαντικά παιχνίδια διεξάγονται σήμερα με τα βλέμματα να στρέφονται στην Καλαμάτα και την Πετρούπολη.

Η Μεσαρά ευελπιστεί ότι απόψε το βράδυ θα τη βρει να πανηγυρίζει τη συμμετοχή της στα μπαράζ ανόδου στην Α1 κατηγορία. Για να γίνει αυτό θα πρέπει να νικήσει το Μεσσηνιακό εκτός έδρας στο παιχνίδι που ξεκινά σήμερα στις 15:30 και παράλληλα να χάσει ο Γ.Σ. Πετρούπολης από τον πρωτοπόρο ΓΣΚ Ηρακλή στην αναμέτρηση που ξεκινά την ίδια ώρα στην Αθήνα. Παίκτριες, προπονητής και παράγοντες της μεσαρίτικης ομάδας ευελπιστούν ότι όλα θα πάνε καλά και θα έχουν την ευκαιρία να διεκδικήσουν την άνοδο στην Α1 ή έστω τη συμμετοχή τους στην Pre-league, η οποία θα δημιουργηθεί από τη νέα σεζόν και θα είναι η κατηγορία που θα βρίσκεται ανάμεσα στην Α1 και την Α2 κατηγορία.

Ο ΟΠΕΡ από την πλευρά του αγωνίζεται αύριο Κυριακή αντιμετωπίζοντας στις 15:30 τον Φ.Ο. Βριλησσίων στο κλειστό "Μ. Μερκούρη" του Ρεθύμνου. Οι Ρεθυμνιώτισσες θέλουν να αποχαιρετήσουν με νίκη τη χρονιά και να ανανεώσουν το ραντεβού τους για του χρόνου. Την αγωνιστική κλείνουν τα παιχνίδια Ίωνες-Ε.Α. Πατρών και Αμαζόνες-Γ.Σ. Χαλανδρίου.

Η κλήρωση για τους αγώνες μπαράζ θα πραγματοποιηθεί μεθαύριο Δευτέρα 3/4 στις 12:30 στα γραφεία της ΕΟΠΕ.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News