default-image

Τρία χρόνια στον ηδονοβλεψία με στυλό… κάμερα

Ελλάδα
Τρία χρόνια στον ηδονοβλεψία με στυλό… κάμερα

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Έναν πολύ εξελιγμένο τεχνολογικά τρόπο επέλεξε ένας 38χρονος για να ικανοποιήσει τις κρυφές του ερωτικές επιθυμίες, κάτι όμως που τελικά τον έβαλε σε μεγάλους μπελάδες.

Τοποθετώντας έναν στυλό- κάμερα σε κρυφά σημεία τόσο του εξοχικού της οικογένειας της γυναίκας του όσο και στο ίδιο του το σπίτι αλλά και στην εργασία του, κατάφερνε να έχει πλάνα από τελείως ανυποψίαστους συγγενείς αλλά και συναδέλφους σε διάφορες προσωπικές στιγμές.

Κυρίως όμως τοποθετούσε το στυλό στις τουαλέτες με τέτοιον τρόπο έτσι ώστε να έχει «καρέ» από την ώρα που αυτοί ξεντύνονταν για να κάνουν την ανάγκη τους ή σε υπνοδωμάτια την ώρα που άλλαζαν εσώρουχα.

Όταν όμως έγινε αντιληπτός, προκλήθηκε μια μεγάλη αναστάτωση σε όλα τα πρόσωπα που είχε καταγράψει (ακόμα και τον πεθερό του αλλά και τον μπατζανάκη του είχε μέσα) αλλά και μια ψυχοφθόρα περιπέτεια για τον ίδιο, καθώς βρέθηκε στις αίθουσες του δικαστηρίου της Λάρισας όπου και τελικά μετά από μια πολύ σπάνια (για το ύφος της) διαδικασία εν τέλει καταδικάστηκε τρία χρόνια φυλάκιση με αναστολή.

Πηγή: thessalianews.gr

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News