default-image

Μέχρι και δενδρύλλιο κάνναβης είχε στο σπίτι του 21χρονος

Κρήτη
Μέχρι και δενδρύλλιο κάνναβης είχε στο σπίτι του 21χρονος

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Με ένα δενδρύλλιο κάνναβης και 15 συσκευασίες αυτοσχέδιας κάνναβης, που περιείχαν - συνολικά - πάνω από 45 γραμμάρια συνελήφθη ένας άνδρας μόλις 21 ετών στο Ηράκλειο.

Έπειτα από έρευνα της Αστυνομίας το μεσημέρι της Πέμπτης στο σπίτι του 21χρονου, βρέθηκαν και κατασχέθηκαν 15 αυτοσχέδιες συσκευασίες, περιέχουσες συνολικά 45,4 γραμμάρια κάνναβης καθώς και ένα δενδρύλλιο κάνναβης ευρισκόμενο στο στάδιο της ανάπτυξης, το οποίο και εκριζώθηκε.

Αναλυτικά το δελτίο της Αστυνομίας:

Συνελήφθη, χθες (30.03.2017) το μεσημέρι, στο Ηράκλειο από αστυνομικούς του Τμήματος Δίωξης Ναρκωτικών Ηρακλείου, 21χρονος ημεδαπός, κατηγορούμενος για παραβάσεις της νομοθεσίας περί ναρκωτικών ουσιών.

Ειδικότερα, κατόπιν ειδικού σχεδιασμού, για την καταπολέμηση της κατοχής και διακίνησης ναρκωτικών ουσιών, από αστυνομικούς της ανωτέρω Υπηρεσίας, χθες (30.03.2017) το μεσημέρι, πραγματοποιήθηκε έρευνα στην οικία του 21χρονου.

Κατά τη διάρκεια της έρευνας βρέθηκαν και κατασχέθηκαν :

Η προανάκριση διενεργείται από το Τμήμα Δίωξης Ναρκωτικών Ηρακλείου, ενώ ο συλληφθείς με την σε βάρος του σχηματισθείσα δικογραφία, θα οδηγηθεί στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Ηρακλείου.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News