default-image

Κρήτη: Φωτιά προκάλεσε αναστάτωση σε ΠΑΓΝΗ & χωριά -photos

Κρήτη
Κρήτη: Φωτιά προκάλεσε αναστάτωση σε ΠΑΓΝΗ & χωριά -photos

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Η μυρωδιά από  φωτιά και οι μαύροι καπνοί που αναδύονταν μέρα μεσημέρι κοντά στο ΠΑΓΝΗ, προκάλεσαν ανησυχία τόσο σε εκείνους που βρίσκονταν εντός και εκτός νοσοκομείου αλλά και σε διερχόμενους οδηγούς που δεν μπορούσαν να καταλάβουν από πού προέρχονταν το μαύρο σύννεφο καπνού.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ >>ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ : ΥΠΟΘΕΣΗ ΑΡΠΑΓΗΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΑ ΣΤΗΝ ΚΡΗΤΗ

Ο πύρινος εφιάλτης, μάλιστα είχε γίνει αντιληπτός μέχρι τις Βούτες και τον Άγιο Μύρωνα με τους κατοίκους αυτών των περιοχών να πιθανολογούν σε πρώτη φάση  ότι ίσως και να είχε προκληθεί η φωτιά μέσα στο νοσοκομείο.

"Η σκέψη μας βλέποντας τους καπνούς, πήγε στο ότι ίσως  πήρε φωτιά το νοσοκομείο. Ανησυχήσαμε μέχρι να μάθουμε τι είχε συμβεί," αναφέρει χαρακτηριστικά στο neakriti.gr ,κάτοικος του Δημοτικού Διαμερίσματος Πετροκεφάλου.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: ΠΟΥ ΕΠΙΚΕΝΤΡΩΝΕΤΑΙ ΤΟ ΒΑΡΟΣ ΤΩΝ ΕΡΕΥΝΩΝ ΣΤΗΝ ΑΡΠΑΓΗ ΤΟΥ ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΑ

Άμεσα, στις 15.40,  ειδοποιήθηκε η πυροσβεστική υπηρεσία που εντόπισε το τόπου της φωτιάς  με 2 οχήματα και 5 υπαλλήλους.

Άγνωστο κάτω από ποιες συνθήκες είχε προκληθεί, η φωτιά με το έργο της κατέστρεψε  ταυτόχρονα δύο οχήματα που βρίσκονταν σε παράδρομο μετά το ΠΑΓΝΗ προς Βούτες και λίγο πριν το κυκλικό κόμβο.

Παρανάλωμα του πυρός έγιναν μέρα μεσημέρι τα δύο οχήματα κοντά στο Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο Ηρακλείου.

Η παρέμβαση των πυροσβεστών ήταν άμεση και λίγο μετά  τις 5 το απόγευμα κατασβήστηκε με τα δύο  οχήματα  να έχουν ωστόσο καταστραφεί ολοσχερώς.

Στο σημείο και άνδρες της αστυνομίας ενώ φως στα ακριβή αίτια καλείται να δώσει το ανακριτικό της πυροσβεστικής υπηρεσίας με δεδομένα τα εξής στοιχεία .

Και τα δύο οχήματα , το αγροτικό και η BMW ήταν σταθμευμένα όχι σε κεντρικό δρόμο αλλά σε αγροτικό, δεν είχαν πινακίδες , μην αποκλείοντας ουδείς  το ενδεχόμενο να πρόκειται για κλεμμένα οχήματα ενώ οι ιδιοκτήτες τους δεν είχαν εμφανιστεί .

Ρεπορτάζ: Λευτέρης Κουμαντάκης- Βάλια Μπούη

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News