Ειδήσεις

Κρήτη: Δεν κάνουν έρανο για το Δήμο ξεκαθαρίζει η οικογένεια

Η οικογένεια Καρτσάκη που χρειάζεται οικονομική ενίσχυση για τη νοσηλεία του Δήμου σε Κέντρο Αποκατάστασης, ξεκαθαρίζει τι ακριβώς συμβαίνει

Σε μία προσπάθεια να μην μπλεχτούν στην υπόθεση της οικονομικής ενίσχυσης του 22χρονου μοτοσικλετιστή από τη Βιάννο, ο οποίος νοσηλεύεται σε Κέντρο Αποκατάστασης στη Λάρισα, απατεώνες και επιτήδειοι, η οικογένεια του μέσω ανακοίνωσης, κάνει αντιληπτό προς πάσα κατεύθυνση ότι δεν πρόκειται να γίνει έρανος.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: ΘΕΛΕΙ ΒΟΗΘΕΙΑ ΓΙΑ ΝΑ ΣΥΝΕΧΙΣΕΙ Ο 22ΧΡΟΝΟΣ ΔΗΜΟΣΘΕΝΗΣ

Και αυτό γιατί όπως αναφέρουν άνθρωποι από το στενό οικογενειακό περιβάλλον του παλικαριού, έχουν γίνει αυτόπτες μάρτυρες στο παρελθόν περιστατικών εξαπάτησε με πρωταγωνιστές δράστες που πατώντας πάνω σε ανθρώπινες ιστορίες και δράματα και κατάφερναν να ξεγελάσουν τα αθώα θύματα τους με στόχο να αρπάξουν χρήματα.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ >>ΠΑΤΕΡΑΣ ΔΗΜΟΣΘΕΝΗ ΚΑΡΤΣΑΚΗ - Ο ΓΙΟΣ ΜΟΥ ΕΠΕΣΤΡΕΨΕ ΣΤΗ ΖΩΗ

Όπως επίσης αναφέρεται, για την ενίσχυση της οικογένειας που αδυνατεί να ανταπεξέλθει στα έξοδα νοσηλείας του 22χρόνου Δήμου έχει ανοιχτεί σχετικός λογαριασμός σε τράπεζα ενώ οργανώνεται και κοινωνική εκδήλωση αυτή τη φορά στο Ηράκλειο με στόχο πάντα την συγκέντρωση χρημάτων προκειμένου ο Δήμος να συνεχίσει τη νοσηλεία του στο κέντρο παρά το τσουχτερό κόστος που απαιτείται.

Αναλυτικά στην ανακοίνωση αναφέρεται:

"Εκ μέρους της οικογένειας του Δημοσθένη Καρτσάκη ορίσθηκε μια επιτροπή που σκοπό έχει την ευθύνη και υλοποίηση για οποιαδήποτε δράση που σκοπός της είναι η εξασφάλιση της διαμονής του Δημοσθένη στο Κέντρο Αποκατάστασης στη Λάρισα.

Με αφορμή της κοινοποίησης μέσω διαδικτύου  για την οικονομική στήριξη του, ενημερώνουμε ότι δε θα γίνει κανένας έρανος για το σκοπό αυτό.

Η επιτροπή οργανώνει μια εκδήλωση μετά από λίγο καιρό στο Ηράκλειο, όπου εκεί θα χρειαστούμε την βοήθεια και την συμπαράσταση του κόσμου και έχοντας εξασφαλίσει τη στήριξη της δημοτικής αρχής Βιάννου.

Από την επιτροπή πραγματοποιήθηκε σε συνεργασία με την εκκλησία, τους τοπικούς φορείς, τους πολιτιστικούς συλλόγους και το Δήμο, έρανος στην Άνω Βιαννο ,την Αρβη και στις ενορίες της επαρχίας ΒΙΑΝΝΟΥ. Επισης έρανος πραγματοποιήθηκε και στην ευρύτερη περιοχή της Μεσαράς.

Ενημερώνουμε ότι όσοι θέλουν να βοηθήσουν υπάρχει λογαριασμός στο όνομα Δημοσθένης  Καρτσάκη του Γεωργίου στη τράπεζα Πειραιώς με αριθμό :Gr. 2301711590006159128214381.

Η οικογένεια και η επιτροπή θέλει να ευχαριστήσει όλους όσους βοήθησαν με οποιοδήποτε τρόπο στην προσπάθεια αυτή ευχόμενοι υγεία σε όλο το κόσμο."

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: ΤΟ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΤΗΣ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΣ ΜΕΤΑ ΤΗ ΜΕΓΑΛΗ ΣΥΝΑΥΛΙΑ

Ρεπορτάζ:  Βάλια Μπούη

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr ΣΤΟ Google News

Τα δημοφιλέστερα του 24ώρου

Σχόλια