default-image

Κρήτη: Από έκσταση μέχρι κοκαΐνη έκρυβε στο σπίτι του

Κρήτη
Κρήτη: Από έκσταση μέχρι κοκαΐνη έκρυβε στο σπίτι του

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Από έκσταση μέχρι κοκαΐνη είχε στην κατοχή του ένας 33χρονος στο σπίτι του στο Ρέθυμνο.

Ο 33χρονος, ο οποίος πλέον βρίσκεται στα «χέρια» της Αστυνομίας, έπειτα από έρευνα που έγινε στο σπίτι του το πρωί της Πέμπτης, δε δίστασε να κρύψει μέσα στο ίδιο του το σπίτι 28 γραμμάρια κοκαΐνης σε μορφή βράχου, 20 γραμμάρια ποσότητα MDMA (έκσταση) σε κρυσταλλική μορφή, μικροποσότητα κάνναβης, μια ηλεκτρονική ζυγαριά ακριβείας, καθώς και διάφορα αντικείμενα για τον τεμαχισμό και συσκευασία ναρκωτικών ουσιών τα οποία έφεραν εμφανή υπολείμματα κοκαΐνης.

Αναλυτικά το Δελτίο της Αστυνομίας:

Συνελήφθη, σήμερα (30.03.2017), το πρωί  στο Ρέθυμνο, από αστυνομικούς του Τμήματος Δίωξης Ναρκωτικών Ρεθύμνου, 33χρονος ημεδαπός, κατηγορούμενος για παραβάσεις της νομοθεσίας περί  ναρκωτικών ουσιών.

Ειδικότερα, στο πλαίσιο στοχευμένων ενεργειών και ειδικών δράσεων, για την καταπολέμηση της παράνομης κατοχής και διακίνησης ναρκωτικών ουσιών, από αστυνομικούς της ανωτέρω Υπηρεσίας, σήμερα (30.03.2017) το πρωί πραγματοποιήθηκε έρευνα στην οικία του 33χρονου.

Κατά τη διάρκεια της έρευνας βρέθηκαν και κατασχέθηκαν:

•      28 γραμμάρια κοκαΐνης (σε μορφή βράχου),

•      20 γραμμάρια ποσότητα MDMA (μεθαμφεταμίνη - extasy) σε κρυσταλλική μορφή,

•      μικροποσότητα κάνναβης,,

•      ηλεκτρονική ζυγαριά ακριβείας, αγνώστου μάρκας,

•      διάφορα αντικείμενα για τον τεμαχισμό και την συσκευασία των ναρκωτικών ουσιών τα οποία έφεραν εμφανή υπολείμματα κοκαΐνης.

Η προανάκριση διενεργείται από το Τμήμα Δίωξης Ναρκωτικών  Ρεθύμνου, ενώ ο συλληφθείς με την σε βάρος του σχηματισθείσα δικογραφία, θα οδηγηθεί στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών  Ρεθύμνου.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News