default-image

Οικογένεια... ντετέκτιβ στο Ηράκλειο!

Κρήτη
Οικογένεια... ντετέκτιβ στο Ηράκλειο!

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Το ρόλο των… ντετέκτιβ ανέλαβε μία οικογένεια στο Ηράκλειο και σε συνεργασία με τις Αστυνομικές Αρχές κατάφερε μέσα σε λίγες ώρες να ξεδιαλύνει μία υπόθεση κλοπής!

Συγκεκριμένα πριν λίγες ημέρες, η οικογένεια επιστρέφοντας στο σπίτι της σε περιοχή εκτός της πόλης, βρήκε παραβιασμένα τα πορτοπαράθυρα και το σπίτι άνω-κάτω. Ο δράστης φαίνεται όμως ότι ήταν… ψιλικατζής, καθώς απέσπασε έναν υπολογιστή, ένα laptop και κάποια άλλα αντικείμενα όχι μεγάλης αξίας.

Μετά την αρχική αναστάτωση η οικογένεια ανέλαβε… δράση. Μέσω του συστήματος «icloud» εντόπισαν άμεσα το στίγμα των κλεμμένων συσκευών, τα οποία βρέθηκαν σε κατάστημα εντός της πόλης του Ηρακλείου, τα οποία είχε προσκομίσει ο δήθεν ιδιοκτήτης τους για επισκευή!

Το κουβάρι από εκείνη τη στιγμή άρχισε να ξετυλίγεται και σύντομα ο δράστης βρέθηκε στα χέρια των αστυνομικών αρχών ενώ τα κλοπιμαία επέστρεψαν στους πραγματικούς ιδιοκτήτες τους.

Σίγουρα αυτούς τους καιρούς χρειάζεται προσοχή απ' όλους για την ασφάλεια των οικιών τους αλλά πολλές φορές η εξειδικευμένη γνώση της τεχνολογίας κάνει θαύματα και… ξεδιαλύνει κλοπές!

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News